Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Akcija VELIKO PROLECNO SPREMANJE - Blue River

<< < (7/21) > >>

captjerry:

--- Citat: SALE NB  24, 01, 2009, 00:56:40 pre podne ---Eto prilike da se to ispravi! :drinks:

--- Kraj citata ---

ako ne dotle...a vrlo je pozitivan razlog za druzenje, zar ne?  :drinks:

--- Citat: drug_igrutin  24, 01, 2009, 03:35:13 pre podne ---Obzirom da se ježim od našeg odnosa prema prirodi (čast izuzecima), rad mi ne pada teško, a Boga mi ni druženje, pivo i krkanje:
Prijavljujem još jedan par ruku za akciju!
Voleo bih da prijavim i čamac, al teško da će biti spreman do tada :sorry:

--- Kraj citata ---

bice za sledecu akciju...:)...a mnogi ce te rado primiti na svoje plovilo...
moj prijate;lj ima tri takva remorkera, pa ako ti treba neki savet...on uskoro ide u zasluzenu penziju pa ce biti libero...

skipper:
Pa ako sve to uspe u BGD, lepo bi bilo tu akciju proširiti i na druge zainteresovane gradove ili bar pokušati sa animacijom gradskih vlaasti i stanovništva u drugim mestima, i uzvodno i nazvodno.

marke:
U koliko sati bi se okupili na Lidu posto nam treba dosta vremena da stignemo od Visnjice.

Mozda da se nadjemo negde na sredini pa da brze pocnemo da radimo.

S druge strane ne zurimo stici cemo sve ako je takav plan tako cemo i da radimo. 

Kapetan:
do lida ima da putujemo sat sat ipo ...

captjerry:
OK, mozemo kafu i da preskocimo...ali posle zurka mora da padne :)...stvarno cemo da je zasluzimo...
najbolje bi onda bilo da se svaka  ekipa organizuje gde im je najbolje da se sastanu pa da navalimo....lagano...nema zurbe, nervirznja, stresa...i sve cemo stici...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju