Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Akcija VELIKO PROLECNO SPREMANJE - Blue River
Kapetan:
captjerry ajde slaji logo da obvaimo na naslovnoj strani i da krenemo sa mini kampanjom dok ne zakucamo datum
captjerry:
zato sam i mislio svi da se najdemo ujutru...popijemo kafu...malo nas snime...pa se zvanicnici zgranu koliko nas je..i na posao....
ovi majstori sto prave rostilj (vec sam razgovarao sa njima, pristali su) ce nam spremiti kafu i videcemo, nesto mozda za dorucak...i picimo svako na svoj zadatak...mislim da nije ok to po marinama zato sto u nekoj ce biti samo jedan akcijas a u drugoj deset pa ne bi bilo fer...mozemo da iscimamo ljude iz marina da svako ocisti malo, nezavisno od akcije, cisto da pomogne (pa valjda ce se i sami prihvatiti posla kad vide nas)...a mi kad zavrsimo jedno idemo dalje, pa koliko stignemo...
Kapetane, nemam logo za akciju jos, samo moj....saljem ti na mail...
Kapetan:
oki doki posto hocu da napravim i reklamu da mozemo da poslajemo medijima :) 10 sec sasvim ok
drug_igrutin:
--- Citat ---moj prijate;lj ima tri takva remorkera, pa ako ti treba neki savet...on uskoro ide u zasluzenu penziju pa ce biti libero...
--- Kraj citata ---
[/ftp]
Jerry ta varijanta za prijatelja mi se mnogo dopada, mogli bi negde da se nađemo da popričamo!
p.s. malo me sramaota što skrećem sa ovako bitne teme, al šta ću :sorry:
SALE NB:
Capjerry, "aktivirao" sam i moju sestru, a ona ima neke svoje kontakte na TV Studio B. Sledećeg ponedeljka (02.02.) ona ima tamo neko "zezanje", pa bi nekoga mogla ubaciti da akciju predstavimo njihovim novinarima.
Ako misliš da se već može krenuti sa takvom najavom u medijima, daj da se dogovorimo šta i kako.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju