NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Kupujem plasticnog kabinasa
zoki_ns:
Negde se mora napraviti kompromis. Mozda je za tebe najbolji gliser sa nekim brodskim motorom (mada sam zaključio da nećeš brodski motor), ako hoćeš brzine preko 20 km/h i da ideš uglavnom na dnevne polovidbe, a ređe da prespavas negde na vodi.
Drivee:
Nikad vise nebih kupio camac bez kabine. Eventualno neki mali sa 5ks, pomocni, zavezan za camac koji ima kabinu.
Onaj oglas je bas bas skup. Recimo, ja nikad nebih bas bio vezan za plastiku. Pogotovo jer limenih ima bas puno na prodaju a mozes da ga radis i prepravljas kako zelis. I da ti ostane bar jedno 8000 eura od tih 15000.
Taj 575 je za mene razoracenje... ali valjda svako zna svoju matematiku.
Zile-nbg:
Jbg, jedni su odusevljeni, jedni razocarani, a sve su to ukusi. Sto se metalnog tice, jos nisam nasao neki koji mi odgovara, jer je dizajn 99% isti i meni je to ruzno. A tek o brzini metalnih ne bih da pricam.
Ima nekih lepih metalnih, kao sto je bio jedan kod nas u marini, ali to je veliko, tesko, sporo i skupo, ali izgleda bas lepo.
zankiki:
Po tvojim potrebama koje si naveo, mislim da ti kabina ni ne treba...
Ne planiraš noćiti na vodi, a kabina samo zauzima mesto na čamcu tih dimenzija...
Zile-nbg:
Za sada nemam u planu da nocim, mozda se to promeni.
Ali da iskoristim temu, voleo bih da cujem razloge protiv 575, da sagledam i tu stranu. Iz razgovora sa vlasnicima vidim da su odusevljeni, od kolega koji su dugo u nautici sam cuo pohvale i da je mozda najbolji u klasi, pa bih voleo da cujem i razloge protiv.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju