NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Kupujem plasticnog kabinasa

(1/7) > >>

Zile-nbg:
Drugari, kao sto ste mogli da vidite imao sam malog Huntera i prodat je ekspresno. Sto se camaca tice, tu sam na klackalici.
Svidja mi se otvoreni tip camca, volim sve sto ide uz to iako ima nedostatke.
Voleo bih da nadjem sebi odgovarajuceg kabinasa sa odvojenim wc-om i vb motorom. Ja sam se licno zalepio za Huntera 575 i motor 60ks i na korak sam od kaparisanja, ali zelim da pruzim sansu i prakticnoj strani tj kabinasu.
Voleo bih zaista da uzmem kabinasa, ali na oglasima je blago receno uzasna ponuda. Da se cimam iz inostranstva da dovlacim nesto nemam vremena.
Tako da, ako imate predloge, slobodno pisite. Ako mislite da bi se neki camac uklopio, pisite, cisto da vidim da li mi odgovara.
Neke smernice su ne ispod 6m, ali bolje 7-8m, vb motor ili bez motora, wc obavezan, plastika. Cena, pa posto je 575 u full opremi sa yamahom 40/60 14-15000e, neka bude da je to budzet i za kabinasa.
Hvala unapred na idejama i predlozima  114

Drivee:
Verovatno si vec gledao oglase..

https://www.kupujemprodajem.com/plovni-objekti/Camci/brodic-u-fulu-prikolica-registrovana/oglas/127468227

zankiki:
Uf, ako je ovo 15000€ koliko bih ja sad treba da tražim za Marissu? Odoše cene dođavola.... Baš nije momenat za kupovati

Zile-nbg:
O tome i pricam. Prodaje se sve i svasta za nerealne pare.
Naravno, svako ima prava da ceni, ali za mene ovo ne vredi vise od 6-7000.
A pregledao sam oglase uzduz i popreko.

Losmi:
Bas tako...

Elem, prosetaj po marinama malo, raspitaj se. Ima dosta camaca koji su na prodaju a nisu u oglasima.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju