Nije da je bitno, ali ovako stoje stvari.
Na 535 sa 20ks sam imao bolove u ledjima nakon duze voznje na rucku, 575 ima konzolu. 575 je dublji 25cm sto mi znaci zbog talasa i sigurnosti bebe koja ce ici na camac, mozda je to u mojoj glavi, ali tako je. Treca stvar su boksevi za odlaganje, 575 ima vise mesta. Kolica mogu da stavim i na 575 sa konzolom isto kao i na 535, mogu da stavim i lezaljku, isto kao i do sada. Ja nisam koristio klupe na 535 i meni je taj prazan prostor bio samo prazan prostor, zgodno da se zalegne posle kupanja. Dobicu brzu, a tisu voznju sa vecom potrosnjom, jbg to je cinjenica. 575 je siri oko 30cm u patosu, sto na tako malim camcima nije zanemarljivo.
Sad sto se tice kabinasa ili 575, za mene ne postoji jedno idealno resenje, sve je stvar kompromisa i sposobnosti da se prilagodis. Apsolutno mi je

da uzmem 575, i sa razlozima koje sam naveo, meni je to

. Isto tako mi je skroz

da uzmem neki kabinas najvise zbog bebe i

-a. Naravno, sve sto ide uz kabinasa je veliki plus, kuhinja, lezaj, dosta mesta za stvari...
Ono sto je meni razlog da trenutno gledam i otvoreni camac, a ne samo kabinasa je to sto nemam u planu da nocim, ne vozim po losem i hladnom vremenu i to sto je tesko uklopiti sve moje kriterijume (tu pre svega mislim na vrstu motora, brzinu korita).
Znaci ja cu svakako uzivati i sa vetrom u kosi i przenjem sunca na otvorenom camcu, kao i sa kabinasem. Npr bilo mi je ekstra pre neko vece kod Bokija na camcu, grejalica, kafica, probrana ekipa i zajebancija. Sve ima svoje prednosti i mane.
Mozda je glupo sto spominjem brzinu camca, ali sa vremenom koje imam na raspolaganju znaci mi da li mi do Baricke ade treba 30min ili 70-80min. Naravno, to ne znaci da nemam vremena za camac, daleko bilo, koristio se ove godine, ali nemam vremena za visednevne plovidbe i nocenja na vodi, za sada.