E, ovako treba... > Plovila

Hunter 535 - Zile

<< < (13/24) > >>

Drivee:
I kada ih izbacis, javice se neko ko ce reci da ti vise ili da su ti ispala jaja :)

vookela:
Nikako napolju da vise, osim ako nisi u poslu sa kobasicama

Zile-nbg:
Ovih dana sam se malo mlatio sa poljoprivrednim masinama i propustio sam prelep vikend, ali trudimo se da nadoknadimo radnim danima.
Par predveceri krstarenja Savom, a danas pun gas na Lido. Prvi put sam pristajao pri ovom vodostaju, prosli put je bio veci vodostaj. Pristali smo bez muke sa otkljucanim motorom. Bukvalno se u poslednjih 20cm pristajanja motor se sam malo podigao, pa smo ga podigli skroz.
Bilo je lepo, suncano, jos uvek nije guzva i lepo je za uzivanje.
U povratku, na sred Save motor je poskocio, cula su se kao 2-3 udarca. Odmah sam izbacio iz brzine, ugasio motor, podigao i pogledao. Nikakvih "oziljaka" nije bilo, a nisam video ni sta smo zakacili. Da bude jos cudnije, obicno cujem kada se grancica podvuce pod korito kako lupne o trup, sada nista. Cudno. Onda mi je palo na pamet da nije impeler, medjutim sve lepo radi, mlaz je odlican. Idemo dalje...
Na kraju su nas sacekali drugari u marini par labudova i labudici  jh
Dok smo bili na pesku konstatovao sam da smo dobili malo algi i da je motor malo prljav jer ga drzim u vodi non stop.
Mozda je to i greska, neki drze ovako, neki onako. Ja motor ne dizem. A da, izmerili smo i neku prosecnu potrosnju za ovih 30-ak sati koliko smo napravili i to je oko 1.9l na sat. Za moja ocekivanja, ovo je smesno  sajkaca Evo sad i nekih slicica, da ne bude suvoparno  jh

zoki_ns:
Lepo...
Ja motor  obavezno podignem svaku put nakon vožnje, a i kad pristanem negde  bez obzira  na dubinu. Ako ne budes podizao motor brzo ce se nahvatati kamenac i alge. Kamenca ce biti svakako al ce bar ovako biti manje...

marko07:
Ta potrošnja mi zvuci super.
Bas lepe fotke i mir i tišina, :)

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju