E, ovako treba... > Plovila

Hunter 535 - Zile

<< < (12/24) > >>

Zile-nbg:
Za vikend smo malo plovili da odmorimo dusu od redovnog i vanrednog posla i sve bi bilo super da me nije zaustavila recna policija. Dobar dan, dobar dan, dokumenta, tralalala, da skratim pricu, jako fini momci koji su videli da upravljam neregistrovanim plovilom pa su resili da provere. Naravno, camac je uredno registrovan, ali moj previd, nisam video da sa desne strane nemam registracioni broj  roll4
Stvarno fini momci, zamolili su da zalepim i sa desne strane registraciju da se ne bismo cimali ni mi ni oni.
Tako da sam danas uradio nalepnice i nalepio ovu desnu, za levu cu videti da li cu je zameniti sad ili na jesen.

Pored toga, u marini sam sreo starije i iskusnije kolege koje su bacile pogled na moj camac i, posto sam menjao mesto u marini, dali su sugestije kako da prevezem camac jer ovako nije bilo dobro. Receno, usvojeno, cak su i nadgledali sam tok prevezivanja. Ovim putem veliki pozdrav za cika Rasu i cika Marka  thumbup

Naravno, glupo bi bilo da ne napravim jedan krug kad sam vec dosao, tako da ide i slika dana  25648

LSI:
Подсећања ради, треба да имате у виду да је законом прописано да регистрациона ознака мора бити обележена уљаном бојом!

Лично не знам никог ко је то тако урадио, већина их користи налепнице и то пролази без проблема.
Како год, ви сте добро прошли.

Zile-nbg:
 Da, citao sam bas Vase postove od pre 10god o uljanoj boji. Zaista ne zelim da farbam bilo sta po plasticnom camcu.
Kod prethodnog vlasnika je bio samo sa jednom nalepnicom sa leve strane, takvog sam ga kupio, samo sam sada dodao i desnu nalepnicu.
A sto se tice toga da li smo dobro prosli, ja polazim od sebe, svi smo ljudi, svi gresimo i svi smo dobri  upavusi

Kabe:
Ja bih u ovoj jednačini iznad samo "izbacio bove". Mislim da postoji elegantniji način da se reši njihovo "bivstvovanje!  dodo

Zile-nbg:
Mislis da ih izbacim van camca, tj gore sa spoljne strane ogradice... Nisam razmisljao o bovama, kako sam ih, slepacki, privezao prvi put tako i sada stoje  lol

Razmislicu o toj tematici  sajkaca

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju