Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav od Zileta

<< < (5/26) > >>

zankiki:
Upravo htedoh da napišem, sve preko 1m ako je taban je stabilno... Nema potrebe za preterivanjem.

George:
Calypso je u tabanu 7.7x1.5m, a on već mislim da prevazilazi kategoriju čamca, i da spada u kategoriju brodića. Meter i po u tabanu za čamac ima više veze sa vojnim desantnim čamcem, nego sa hobi kategorijom čamca.

Zile-nbg:
Zato i kazem, prihvatio sam 1.25 kao ok meru. Bio sam da gledam ovaj metalni u Zr, onako, nije lose, koliko para toliko muzike 6x1.25 izadje oko 1100e
Pre toga sam svratio do Nelta da vidim i tamo sta ima, Nelt 506 lux, tj 5.6x1.10 u tabanu cini mi se, konzola, boksovi, odbojna guma, priprema za kaljuznu, duplo dno, tapacirana vozaceva stolica i biram boju za 2800e.
Ovo sam isao da vidim cisto da bih znao sta da ocekujem.
Polovnih motora nesto i nema, novi su dobrano skupi. Videcemo jos.
Onaj Nelt Lux iz Panceva, neko je okacio oglas je ok prica, ali to je onaj manji Nelt od 4.5m jbg, to mi je bas malo.

Idemo dalje, gledamo ponude, nove, polovne, nesto ce se naci, ako ne ove godine, sledece.

Zile-nbg:
Stavio sam i u oglase, ali da napisem i ovde, ako neko ima da proda motor 25-30ks kratka cizma sa elektrostartom i komandama, neka vice pa da vidim da li mogu da napravim kombinaciju koja mi je trenutno na pameti eek

steps:
Moj ti je savet da prvi lep dan krenes da se raspitujes po marinama...pocinje sezona i pocelo je da bude ljudi na camcima i brodovima... ima gomila camaca koji se ne koriste...114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju