Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav od Zileta
Zile-nbg:
Hvala na odgovorima, to smatram poentom foruma.
Sto se vremena tice, motocikl sam trenutno stavio na pauzu.
A kakva su vasa misljenja o metalnim, tipa 6x1.25 tabanas ili nesto slicno?
Filip Beograd:
U suštini metalni čamac je skroz ok. Ima ga moj drugar vec 10g. Samo vodi računa o debljini lima.
I opet razmisli o motoru! Za ovaj camac ce ti 30ks biti super, ako se za dve godine resis za nesto lepsi model sa sakrivenim sajlama i kablovima tu ti vec treba 50ks... ako odlucis za nesto sa kabinom tu ti treba high thrust motor i tako... pitanje je dali ces moci da ga koristis tek tako i na sledecem camcu.
Ja sam isto tako razmisljao pa pogresio.
Dobro ga ofarbaj, meni se Hempel dobro pokazao.
Najbitnija stvar kod čamca je da se koristi. :)
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Zile-nbg:
Glava mi je kao loto bubanj roll4
Najlakse bi mi bilo da kupim neki polovan, djuture sve zajedno, medjutim ponuda je zaista mrsava.
Sa druge strane smatram da je sve uze od 1.5 u patosu nestabilno, ali ajde kao pristajem i na 1.25. Medjutim Aqva lux, Nelt, ovaj sa oglasa iz PA, svi su oni uzi od 1.25.
Znam da mnogo kenjam, ali pokusavam da se pronadjem i u racunici, i u onome sto mislim da zelim, i u ponudi novih i polovnih. U krajnjem slucaju, imam kajak, pa cu tako provesti jos jednu godinu, ali pre toga dacu sve od sebe da pronadjem neki kompromis koji meni odgovara.
marko07:
Nemam previše iskustva u ovim vodama ali iskren savet-polovno.
Na poslovnom ne možeš izgubiti više od par posto cene kad rešiš da prodaš ako ti se ne svidi a na novom u startu gubiš 20-30...
Nafjes bukvalno bilo šta što liči na neku tvoju ideju i uzmeš... Pa kad kreneš da plovis skontas šta je moglo bolje i onda lagano, sa vode, tražiš dalje...
Ja sam tako uzeo za prvi čamac 7.5m sa 1.6m kabinas koji je bio jako nestabilan ali je radio posao i rado smo se vozikali na njemu... Dve tri godine kasnije kad sam malo sabrao utiske znao sam sta želim od sledećeg camca
Sent from my IN2020 using Tapatalk
Drivee:
Ukoliko camac nije kabinas, nemas potrebe za 1.50m. 1.20 je sasvim dosta. 1.50 je dereglija :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju