Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav od Zileta

<< < (3/26) > >>

Filip Beograd:
Pozdrav Žile, nisi naveo ili nisam video koliki ti je budžet?
Prvo to da rešiš pa tek onda da vidiš dali možeš da se uklopiti u čamac sa konzolom ili bez nje. Nije to bas isto, kada dodaš na konzolu volan, sajle itd lako potrošio jos par stotina evra pa cak i par hiljada ako staviš navigaciju, muziku....
Pa tek onda biraš motor, dali hoćeš brzu vožnju ili lagano. Sto je čamac tezi za neku brzu vožnju trebaće ti jaci motor. A ni oni nisu džabe.

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

Zile-nbg:
Iskren da budem nemam neki budzet odredjen, ali ja uvek imam u glavi koliko zelim da potrosim na nesto, pogotovo na hobi.
U prvobitnoj verziji, bez iskustava u nautici, racunao sam na 5000e. Onda sam, uz savete iskusnijih, odlucio da npr uzmem nov motor 30ks, a neku jeftiniku varijantu korita, pa za par godina da mi motor ostane za sledece plovilo, a korito bud zasto.
Znam da je Tohatsu 30 oko 4300e, da su teleflex i sve sto treba za daljinske komande oko 500e. Mislim, pogledao sam malo cene.
Znaci moja zamisao je bila da nadjem camac 5-6m x minimum 1.25 u patosu, da stavim ovako neki motor i konzolu sa komandama. I mislio sam da u Srbiji to moze da se kupi za 5000e polovno, ali ocigledno da ne moze.
A fascinantno mi je i kako su cene novogradnje, pogotovo plastike, u poslednjih par godina skocile za oko 30-40%, ali sta da se radi.

Filip Beograd:
Kao sto si napisao, nov motor, sajle, volan i ovlašćeni serviser da ti to poveze zbog garancije koštaće te preko 5000e.
Nov čamac sa konzolom, alu, racunaj bar 2200 - 2500. I to naj prostije model.
Ako dodas neku tendu jos par stotina..
Pogledaj na sajtu www.intertek.co.rs

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

Drivee:
Stim da volis i moto, neces imati bas previse vremena i za vodu. Kupi ti nesto od 5-5.5m i neki motor od 20ks i malo oprobaj, lako ces to prodati za iste pare ili bar slicne.
To sto ti zelis je minimala cena u novom izdanju 9000 eura a ni ovom ne fali nista, ja se nebih bunio :)
https://www.kupujemprodajem.com/plovni-objekti/Camci/Camac-sa-pentom-honda-40-ks-four-stroke-trim-komande/oglas/103973962?filter_id=680089361

ili

https://www.kupujemprodajem.com/plovni-objekti/Camci/nelt-lux/oglas/111457936?filter_id=680089361

zankiki:
Ja bih pre kupio sve polovno, posle uvek možeš relativno lako da prodaš za otprilike iste novce... Da li će ti motor od 30ks odgovarati za sledeće plovilo je uvek pitanje...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju