E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Stigla bela lađa

<< < (5/9) > >>

LSI:
Ееееј, где је ту срећа, пријатељу мој?
Колико је то "кафа", колико наруквица, колико...?
У каквој земљи ми живимо и шта је то са тим цариницима? И контролишу их и хапсе их и не вреди. Слатка је пара заденута у папире...

Срећно са једрилицом!

tangabravo:
Evo9 kako napreduju radovi( luda uvek sebi nađe posla ) sa kobilicom. Pošto sam skrojio i zavario oblogu za kil- suzu poturio sdam je pod peraju kobilice i zavario jedno za drugo a onda sam počeo da nalivam ono olovo što mi je ostalo kada sam skratio peraju kobilice. Posle skraćivanja usldilo je zatvaranje kila - mada neki ostavljaju otvoreno olovo - iu posle brušenja i nanošenja antirosa sutra sledi nanošenje osnovne boje i to bi bila prva faza , a kada budem farbao trup onda ću naneti i anti algin na ceo podvodni deo

neptun:
a ovo krilce?

tangabravo:
Ima sa obe strane samo nisam slikao, a toje kao zakrilca na avionu, a ovde su u ulozi uzgonskih krilaca, kao što su imale " rakete " na dunavu a sada koriste regatni katamarani i trimarani , a ja sam to video prvi put u jednoj emisiji o naj poznatijem jahaču na talasima na Havajima, i čiva je momtirao ova krilca- samo što su bliža jedno drugom i nalaze se na nosaču koji je dugačak oko 70 cm do metra i pričvršćen je sa donje strane daske i kada ga povuče skuter cela daska je preko pola metra iznad mora i samo je drže ta krilca u vazduhu , a video sam na berzi Inautija jedan čiča je montirao kao i ja

tangabravo:
Evo konačno je palo štrojenje

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju