E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Stigla bela lađa
mesechar:
na ovom forumu svi su do sada *kalemili* brodove samo ti *shtrojish* ;)
Mornar u kanalu:
Јел , ово због опорезивања пловила и која дужина ће бити у пловидбеној ?
Sent from my S80 using Tapatalk
tangabravo:
Jeste, biće 23 stope, i baš zbog toga sam i uzeo ovaj model pošto je zgodan za schtrojenje a ništa ne gubi u vožnji , inače je izrada čisto sranje , da prostite. Onaj moj prošli je bio 10god stariji a bukvalno 10 puta bolji.
broker975fx:
Jbg ja ne kapiram sto ga isece, pa majku mu kolika je razlika u registracijiji da to opravdava ovu secu. Ne znam cenu i razliku ali odokativno kad na nju dodas koliko ces da das para za zatvaranje ove rupe, kapiram da si mogao bar tri ture registracije da platis.
Mornar u kanalu:
Видим да нема коморе унутра испод копита , још има затворени кокпит , не знам да ли си размишљао да отвориш до краја крме . Кад улети талас вода само изађе преко крме , лакше ући позади преко мердевина , не волим те затворене позади . Ја бих оставио само носач кормила у средини , наставак те клупе би ојачао тај део позади и много више простора , док једриш време се проводи у кокпиту .
Претпостављам да си то радио због плаћања осигурања и већих дажбина ако идеш у Грчку , ја је лично никад не бих сакатио , поготову кобилицу сад више не личи на Rivetto .
Sent from my S80 using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju