E, ovako treba... > Restauracije
SeSAn- tamo i, nema, nazad by entuzijasta
marko07:
Meni je cilj da stavim nov plafon pa samo gledam od čega
Stari sper je dosta propao pošto je negde curela voda sa krova što i jeste glavni razlog što sam to krenuo da radim.
Svakako ne bih pokušavao da osmirglam boju sa spera, sa punog drveta sam radio na starom čamcu ali to je druga prica.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
broker975fx:
Ja sam plafon kabine uradio u najjeftinijem belom lesonitu kupljenim u Uradi sam. To je bukvalno najjeftiniji moguci materijal totalno ne primeren za enterijer broda. Koristi se za ledja ormana. To sam radio 2012 i od tada stoji i nista ali apsolutno nista nije mrdnulo niti se promenilo a eto stoji vec 8 godina. Imas da ga uzmes u gomilu boja ali je meni bas trebao ovaj mat beli. U kombinaciji sa drvenim lajsnama i stranicama od spera, izgleda pristojno.
marko07:
Da lesonit je jedna od ideja, ima i onih plastičnih lajsni koje imitiraju drvo a debljine su par mm...
Zato i pitah ovde za ideje i savete
broker975fx:
Pazi za taj lesonit ce ti svako reci da nije za brod i vlagu i to stoji svakako jer je to neka varijanta kartona ali kod mene sve stoji kao prvog dana. Te vestacke lajsne nikako ne volim ja bih tu uvek isao na drvo.
Od materijala koji bi bili pogodni za na plofon a da su nauticki prihvatljivi bi svakako bio forex, kao apsolutno trajno resenje ako neces sper.
marko07:
Hvala za forex za to nisam znao, sad gledam i deluje zanimljivo a cena je ok obzirom da mi treba oko 2kvm
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju