E, ovako treba... > Restauracije

SeSAn- tamo i, nema, nazad by entuzijasta

<< < (3/34) > >>

MiletaStamat:
U zdravlju i sreći to plovio, a popravke polako, ne žuri. Sve polako i natenane. Sredjivanje čamca je uvek uživanje jer znaš da te onda čeka samo uživanje na vodi. Srećno. Ako ti treba majstor za tendu i ceradu reci, znam par dobrih i povoljnih majstora.

marko07:
Hvala Mileta i da svaka preporuka za majstora je dobro dosla- za tendu, za potencijalno farbanje...

@George- nazalost kod mene je najgori deo to sto su spojnice i racve struje sa akumulatora polu odvaljene pa sve to malo vise landara nego sto bi trebalo, pogotovo na metalnom brodu :)
Ali lagano, ne zurim nigde i prija mi sve to sto radim, elektricar je angazovan cisto da budem siguran da je uradjeno na najbolji nacin tj ispravan nacin... Oko struje se ok razumem ali mi je draze da srz instalacija uradi profesionalac a ne ja :)

George:
U svakom slučaju ti želim uspešnu restauraciju, kao i lepe trenutke na vodi. I ja sada posle mnogo provedenih radnih sati na restauraciji, osećam dodatnu satisfakciju zbog svog uloženog truda u brod koji me za sada perfektno služi, pa i tebi to isto želim. 114

marko07:
Hvala hvala :)
Ja se nadam da ce bitni i veliki radovi biti gotovi do sredine marta najkasnije i onda krece plovidba plovidba i u medjuvremenu plovidba :)
Igrom slucaja i supruga i ja mozemo da radimo "od kuce" a gde ces lepsu kucu od camca :)

srsa:
Нек је са срећом. Чврста и стабилна лађа, права за уживање.  ok   114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju