E, ovako treba... > Izbor elise i pogona

Kombinacija - manji brodski motor i Z-noga, misljenja...

<< < (5/7) > >>

LSI:
Ниси стао пред добру цркву да се помолиш, пријатељу Марко.

Ја, кад завршим текст за збирку песама, пошаљем га лекторки да га прегледа и среди.

MiletaStamat:
Laki, laki što domine, to je za penzionere, nije za nas koji plovimo cele sezone. 25648 kgk

calypso2:
Domine...Ma to samo ako krenes sa ugradnjom Z noge i stabilnog motora  ha nema plovidbe  stri

zankiki:

--- Citat: MiletaStamat  18, 12, 2020, 10:57:41 pre podne ---Laki, laki što domine, to je za penzionere, nije za nas koji plovimo cele sezone. 25648 kgk

--- Kraj citata ---

Ja bih rekao da ne ploviš, inače ti ne bi ovakve ideje padale na pamet  114 114

MiletaStamat:
Zankiki ti si neprikosnoven što se tiče plovidbe. Klanjam se i skidam kapu. Voleo bih i ja tako, ali nikako da se organizujem, Uvek ispadnu neke nepredvidjene pbaveze moje ili tudje. Leti sam skoro svaki dan na vodi. Zimi ne plovim, nešto ne volim hladno vreme. Možda jednom promenim mišljenje, ali za sada sam zadovoljan i letnjom sezonom, tj, od aprila do novembra sam na vodi. Tako da plovim. Svašta meni pada na pamet.Ovo sa Z nogom je bila ideja, zato je i postavljena ovde da čujem i vaše mišljenje. Ne znači da ću je obavezno i realizovati ali ni definitivno odbaciti. Zavisi od mnogo činilaca a uravo sam mnoge i saznao iz vaših postova.
Da ne sedim zaludan , ima  i drugog posla. Do proleća treba da uradim drugu nadkabinu i krov do kraja kokpita, te prepravku cerade. To mi je prioritet. Ali o tome   m4 m4  kad počnu radovi.  t6 t5

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju