E, ovako treba... > Izbor elise i pogona

Kombinacija - manji brodski motor i Z-noga, misljenja...

<< < (6/7) > >>

zankiki:
Ma sve jasno, samo sam hteo reći da ovakve ideje padaju na pamet u trenucima dokolice, dok se čeka da počne sezona...
Mene ubila korončina, 11 dana pod temperaturom, ne mogu da se oporavim, inače ne bi falilo izveštaja sa Dunava  sail
Sumnjam da će biti nekoh noćenja na Dunavu još koju nedelju.

LSI:

--- Citat: MiletaStamat  18, 12, 2020, 10:57:41 pre podne ---Laki, laki što domine, to je za penzionere, nije za nas koji plovimo cele sezone. 25648 kgk

--- Kraj citata ---

У животу је веома важно да човек нађе своје место у животу.

LSI:

--- Citat: zankiki  18, 12, 2020, 12:02:54 posle podne ---Ma sve jasno, samo sam hteo reći da ovakve ideje padaju na pamet u trenucima dokolice, dok se čeka da počne sezona...
Mene ubila korončina, 11 dana pod temperaturom, ne mogu da se oporavim, inače ne bi falilo izveštaja sa Dunava  sail
Sumnjam da će biti nekoh noćenja na Dunavu još koju nedelju.

--- Kraj citata ---

Младићу, ниси више толико млад да би био неозбиљан.
Шта год људи мислили и причали о корони, опоравак иде веома полако и захтева много мировања. Чувај се и дај организму времена да се опорави.
Штета би било да нам не шаљеш онако лепе слике на које смо навикли.

MiletaStamat:
 Zorane čuvaj se. Zdravlje na prvom mestu. Sve će uz zdravlje doći kako i gde treba

calypso2:
Zankiki stvarno se čuvaj, ja sam proletos ležao 4 nedelje, vratio se posle treninzima i nisam bio više "onaj isti"...Nisam još uvek, veruj mi! Zlo je ozbiljno ovaj virus. Računaj oporavak barem tri puta duži nego što si bio bolestan, jer sve ostalo je igra sa zdravljem i nekim posledicama pu pu daleko bilo! 114
Za to vreme piskaramo i družimo se na forumu  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju