E, ovako treba... > Restauracije
Grunfovanje Nuthy-ja
Dora:
Evo ga opet...
Za vikend je planirana demontaža auspuha i totalnog prilaza krmi da bi se seckalo.. Čitao sam svašta o izduvima ali bi da pitam i pojasnim. Trenutni lonac (ima dva) je od pločevine ne daj Bože da padne na nogu to se neće vraćati. Drugi je upola i malo više od prvog na slici. Rešavam auspuh kao da je kamion u pitanju :) Sad je dilema ili moje neznanje oko izlaza iz plovila. Trenutno je iznad male platforme i stoji otprilike kao cigara patku u guzici...
1. Kako izvesti ceva od krme pa do vode ili gde već treba, ravno kao sada, krivina prema dole ili na stranu.
2. Da li treba da ima sifon ukoliko navali talas da ne udje voda u lonac.
3. Da li treba da ima na najnižoj tački za eventualno ispuštanje kondenza ako se napuni vodom.
Auspuh je suv, nema vode kroz njega, znači klasičan kamionski auspuh.
mesechar:
a ja mislio da se samo u srbiji budzi roll4
Dora:
Tačno se vidi dva rada, prvi je bio (izgradnja) presolidna, mislim da nije moralo toliko ali ne smeta a drugi je taj karabudžalo, srećom ili nije imao resursa ili volje pa je samo malo skarabudžio :)
zankiki:
Većina Holanđana koje sam video su takvi... Ozbiljna korita, lepo upakovan motor, sve po PS-u, a onda završni radovi i struja budu ne daj bože, kao deca da su se igrala...
Srećom, ti dečiji radovi se mogu relativno lako ispraviti.....
Dora:
I dalje tragam za rešenjem izduva a što se tiče destrukcije zadnjeg dela ovo je mislim poslednje. Sledeća slika je početak konstrukcije :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju