E, ovako treba... > Restauracije
Popravka Super Shark poliester camca
srsa:
А зашто уопште стављати антиалгин? По мени то би било непотребно бацање пара. Па тај чамац је лаган, 80-100 кила, лако га је извући из воде на руке, обрнути и опрати с времена на време.
zoki novus:
thumbup
--- Citat: srsa 25, 03, 2014, 07:38:34 pre podne ---А зашто уопште стављати антиалгин? По мени то би било непотребно бацање пара. Па тај чамац је лаган, 80-100 кила, лако га је извући из воде на руке, обрнути и опрати с времена на време.
--- Kraj citata ---
CIVIJA:
Kad odes na kupanje camcem poneses vrecu za krompir zaronis 10ak puta i operes sajkaca
Bar ja tako radim svako leto.
maverick:
Nanosenje hemepelovog antialgina bez prajmera je losija opcija...sam prajmer nije samo vezivno tkivo izmedju plastike, boje ili djelkota sa slojem koji je protiv neobrastanja algi vec ima ulogu i ocuvanja samog plovila, antiosmotska zastita a posto je vec farban svakako bi ga zastita prajmerom dodatno zatvorila i produzila vijek...svaki hempelov katalog daje i vremenske razlike izmedju slojeva....pravilno i pozeljno 4 sloja prajmera...i toliko antialgina i imas dugotrajnu zastitu....
Mada netko ti napomenu gore...lagan je to čamcic..operes ga par puta godisnje a na zimu spremis van vode...pa slijedec godine odlucis sto i kako a dotle ce ti se ocrtati i vodena linija pa nece morati da kemijas koliko visoko treba biti
Sloba_NS:
Danas sam uzeo vez na Ribarcu i baš sada gledam vremensku prognozu... Već u subotu pa do kraja sledeće nedelje biće sunčano i toplo do 20 stepeni Celzijusa.
Pošto planiram da sve odradim po PS-u, znači, svakako prajmer pa antialgin, u Hempelovom priručniku sam pročitao da bih "obojenu podlogu", što je moj slučaj, trebao obrusiti brusnim papirom 150-180 pa onda farbati redom kako je navedeno... Pitam se, ima li to smisla obzirom da je čamac (sveže) (o)farban i od tada vodu video nije..?
Da brusim malo ili ni malo, pa onda prajmer pa antialgin?
Da li da prajmerom (za sv.slučaj) prefarbam celo korito ili samo pod antialgin? Da li preko prajmera, tamo gde ne ide antialgin moram prefarbati i završnom farbom-bojom?
Sad ubih s pitanjima, al šta ću kam želim da sve bude i ostane kako treba na duži rok... ;D
Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju