E, ovako treba... > Brodogradnja
Nestabilna brodica
zankiki:
A i kada si ti na nižoj tački u brodu, ljuljanje ti manje smeta... Tj, sam ti se manje ljuljaš... Ako me shvatate lol
Teodul:
Drugari da vas obavijestim da je danasnja nesto ozbiljnija plovidba prosla u najboljem redu. Temperatura sa otkrivenim hladnjakom (a to cemo rijesiti na bolji nacin) nije prelazila 78° jedini problem koji smo uocili je da ne trosi gorivo j1 zaista potrosnja goriva je smijesna. Prije polaska ubacili smo moj rodjo i ja negdje oko 120-150kg sljunka i to nije sve al vise nismo mogli kicmati. I rodjak inace stari morski vuk kojem se ovom prilikom zahvaljujem upavusi i ja se slazemo da je brodica stabilnija. Ali optereticemo je jos.
Bakara:
Dobro je, nesto se resilo, a sad uzivanje! 25648
Teodul:
Pozdrav braco po kormilu. Evo i mene posle duze vremena, ako se sjetite od prosle godine sam vlasnik brodice i spominjao sam u ovoj grupi njenu nestabilnost. Nestabilnost je bila privremeno rijesena ubacivanjem sljunka tj tereta na sredinu ali i dalje to nije bilo to. Sad sam isplanirao da to rijesim sa dvije pvc cijevi za vodu promjera 250mm duzine 4metra naravno zapecacena koje bi bile pricvrscene sa strane i prefarbane itd. Sta mislite o tom resenju?
marko07:
Imao sam sličan problem- kabinas 7.5m širok 1.6 a visok 2m... Svašta mi padalo na pamet i uvek se svodilo na- batali uzmi drugi... To sam na kraju uradio i nisam se pokajao ni sekund. Naravno to zahteva cimanje sa prodajom pa traženjem drugog i eventualna doplata...
Ali ako ovo poslednje, doplata, nine problem onda je to moj iskren savet :-)
Svakako srecno sa tom idejom i nadam se da će pomoći.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju