E, ovako treba... > Brodogradnja
Nestabilna brodica
maverick:
--- Citat: zankiki 19, 08, 2020, 08:10:08 pre podne ---Nigde ne pročitah da je to aluminijum, ali ti verovatno imaš oko za te stvari?
A savet za izbacivanje tog motora i stavljanje VB je skroz na mestu...
--- Kraj citata ---
Ja sam zabrijao da je od aluminija.... stri sad gledam nigdje ne pise da je materijal aluminij ...a ucinilo mi se 6589
Bakara:
--- Citat: zankiki 18, 08, 2020, 13:53:12 posle podne ---Da si slučajno pitao ovde pre kupovine, sigurno bi dobio jednoglasan savet da ne kupuješ tako nešto.
Sada šta je tu je, ili da ga prodaješ, ili da naučiš da živiš sa njegovim manama.
--- Kraj citata ---
Znas kako kazu za nas sa Balkana, mi otvorimo uputstvo za sklapanje ne da bi videli kako se nesto sklapa, vec da vidimo gde smo se zahebali sajkaca
igorbos:
Pozdrav!Gledao sam taj brodic za sebe,u Lukavcu kod Tuzle i odustao.Razlog odustajanja je sto se i na suvom vidjelo da je potreban veci poduhvat tj.vadjenje motora,mjenjaca(koji su bukvalno u kabini) i postavljanje vanbrodskog te spustanje patosa u kabini koji je puno izdignut u odnosu na dno i unutra veoma snizava visinu(hoda se pognuto) a meni se nije dalo da radim sve to.Inace,brodic je prelijep i jeste fabricki i nije skup u odnosu na kvalitet izgradnje.Motor i mjenjac zauzimaju mnogo prostora u kabini i ona je zbog njih 70% neupotrebljiva a postavljeni su tako visoko da mislim da nikakav balast nece smiriti nestabilnost.Taj motor i mjenjac se mogu prodati,nisu nepristupacni te ih je lako izvaditi.Dodatoi jos neku paru pa kupiti van brodski i imaces brodic kao bombonu.Oci su mi ostale na njemu ali ljenost natjerala da ga prodjem. sajkaca
Teodul:
Bas mi je drago da se dosta vas ukljucilo i stvarno ima dobrih ideja. Motor za sada necu vaditi jer smo plovili i temperatura je bila stabilna ali probacu i sa duzim relacijama. Da bih trebao nabaviti manju pentu za slucaj kvara je zaista tacno. A to spustanje patosa ne bih rekao da je izvodljivo i da bi se sta dobilo.
marko07:
U slucaju da se prelazi na vanbrodski motor, spustanje patosa bi znacilo zato sto bi samim tim teziste bilo spusteno.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju