E, ovako treba... > Mercury & Crysler

Mercury F20 EH EFI

<< < (4/7) > >>

Srdjan22:
Hvala na cestitkama, stvarno sam zadovoljan motorom. Prevazisao je sva moja ocekivanja.
Odmah da i ja tebi uzvratim na isti nacin, Honda je svakako vrhunski motor, sigurno nisi pogresio.
Sto se tice voznje levom rukom ne znam sta bih ti rekao.....Vozim ja levom rukom, ali se osecam nelagodno, narociito pri punoij brzini, jednostavno osecam nesigurnost. Kada ne bi bilo izbora verovatno bih morao da se nekako prilagodim. Ovako imam opciju koja mi omogucava da vozim desnom rukom i ja zadovoljan.
 Vec sam ovo rekao, ali cu ponoviti....Ne vidim razlog zasto svi proizvodjaci ne nude modele koji bi bili podjednako prilagodlljivi i za levoruke i desnoruke.....pa ko kako voli.....
I kad smo vec kod Honde, koliko si je platio?

Drivee:
jesi dobio popust neki?

CIVIJA:
Sada su i honda i yamaha na nekom popustu 2990€ toliko sam i platio.
Nisam se cenako trazio dodatni popust...
Cisto sumnjam da bi dobio posto prodaju motore vise nego neke pekare hleba  jh
Kada sam dosao u Futog bio sam treci na redu, kada sam otisao ostalo je troje iza mene.

STG:
Imaju ubedljivo najbolju prodaju, a tesko je reci zasto...
Nadam se da ce Suzuki malo spustiti cene i eto ozbiljnog konkurenta.

CIVIJA:
Joj druze ja ne bi uzeo suzuki ni dzabe da mi da. Na papiru je definitivno najbolji motor u klasi, ali u praksi...
Ja znam za 3 komada sve 20tice i sve tri imaju probleme. Kod sve tri je otisla poteznica, jedan od njih nov u garanciji. Taj nov nas tri puta ostavljao na vodi - nece da upali... ma strasno. Ugradili drugari i onaj odvajac vode (valjda se tako zove) i filter... ma jok.
Prodali posle godinu dana i uzeli yamahu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju