E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Mile JOHNSON

<< < (8/11) > >>

SALE NB:
Čestitam na novom "činu"! :drinks:

--- Citat: barba77  31, 08, 2011, 13:40:31 posle podne ---Ex..inspekcija u ovoj zemlji...izaziva smeh!

--- Kraj citata ---

Tako uobičajena i očekivana reakcija! Kako god kome odgovara, uostalom, tu je tvojih 150 evra u pitanju!

Ne pričam napamet, znam za konkretan slučaj gde je inspekcija odradila svoj posao!
Kupila Marinina sestra sinu Nike Air patike od 100 evrića u Delta Sportu, a one se ogulile i raspale za nepune 2 nedelje!
Naravno, u prodavnici su krenuli sa standardnom pričom: Niste ih čuvali, pogrešno su održavane i bla,bla...
Žena lepo uzela patike, račun i pravac u inspekciju - i dobila sve do dinara nazad! :good:

Nije greška inspekcije što većini Srba nije ni na kraj pameti da uopšte pokuša da istera svoja prava zakonskim putem.

barba77:
Lep primer! Delta Sport=Mile dzonson, Motonautika! Kad mi uradi , namesti, pusti u pogon, da fiskalni racun, onda (ako ne bude radio) pravac inspekcija! Pretpostavljam trzisna!

SALE NB:
Pa Mile je svakako mnooogo sitniji igrač od Delte, sad, da li je to bolje ili gore... ne znam da ti kažem! :taunt: :diablo:

Tržišna za početak, ako se oni nađu "nenadležni", neka izvole da te upute gde treba! Moraš malo da ih pritisneš!
Nije ni ova priča sa Deltom išla bez "nežnog nagovaranja". Mislim da je spominjanje redakcija nekih dnevnih novina imalo efekta! :lol:

Ali, ajd' prvo sačekaj da te Mile "zaje*e", pa tek onda planiraj inspekciju! Ipak ima dosta ljudi koji ga preporučuju, možda ćeš imati sreće! :)

njegos68:

--- Citat: SALE NB  31, 08, 2011, 16:55:46 posle podne ---Pa Mile je svakako mnooogo sitniji igrač od Delte, sad, da li je to bolje ili gore... ne znam da ti kažem! :taunt: :diablo:

Tržišna za početak, ako se oni nađu "nenadležni", neka izvole da te upute gde treba! Moraš malo da ih pritisneš!
Nije ni ova priča sa Deltom išla bez "nežnog nagovaranja". Mislim da je spominjanje redakcija nekih dnevnih novina imalo efekta! :lol:

Ali, ajd' prvo sačekaj da te Mile "zaje*e", pa tek onda planiraj inspekciju! Ipak ima dosta ljudi koji ga preporučuju, možda ćeš imati sreće! :)

--- Kraj citata ---
Sad Mile ovo čita i smišlja kako da doaka Barbi..  :dance1:  Radiće taj motor kako treba,ne planiraj unaprijed..   :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

njegos68:
 Hm.. :superstition:.  Kažu da se za dobrim konjem prašina diže..  :new_russian:  U ovim teškim vremenima većina ljudi imaju stare motore,jer nemogu da kupe nove.. kao i u svim sferama života.. E sad ima žalbi na njega i kad su ljudi odnosili kod njega relativno nove motore ,pa su imali problema..   :diablo: Ljudi koji su dugo godina u nekom poslu i postanu poznati van lokalnih prostora i dobiju nadimke kao Mile Dzonson,ponekad i postanu i malo bahati.. Mada je sve to stvar karaktera! Ja nisam sa tih vaših prostora ali sam imao jedno fino iskustvo sa Miletom  :preved:  1994 godine kupim novi VIhor 30 ks u Zrenjaninu i crkne elektronika posle kratkog vremena i upute me prijatelji na Mileta Johnsona..Odem ja kod njega i on mi ponudi Evinrude 25 ks za 1000 maraka tadašnjih,naoko očuvan.. Pitam ga ja imali kakve garancije na taj motor da ne bude posle par dana  :suicide: Kaže Mile nema ,to je polovan motor..Ali kaže mogu da ti dam garanciju ako ja uradim servis koji košta 100 maraka.. Ja se premislim i pristanem.. Platim i odem za Podgoricu..I taj je motor radio bez greške godinama u vrlo teškim uslovima..a samo jednom sam mu promijenio impeler.. Tako da su iskustva različita..  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju