E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
Mile JOHNSON
fisherman:
--- Citat: deda 20, 09, 2011, 11:10:27 pre podne ---Nikada mi nece biti jasno zasto je nasim majstorima tesko da odrade posao profesionalno i brzo!! :suicide:
--- Kraj citata ---
Pa kad od toga naprave hiruski zahvat, a i kako da ti naplate 16000 za sat vremena posla???
barba77:
Bas tako...dobra poenta...kako naplaiti 16000d za jedan dan posla!!! Tako da se onda "lezarina" taman toliko naplacuje, da pokrije troskove...
Inace, motor je danas gotov, a sutra idem da ga preuzmem... Al morao sam da budem dosadan i da zivkam svaki dan, da bi bio gotov! Al tudja ruka svrab ne cese...tako je to u ovoj zemlji seljaka, na brdovitom Balkanu....
VMilos:
--- Citat: deda 20, 09, 2011, 11:10:27 pre podne ---Nikada mi nece biti jasno zasto je nasim majstorima tesko da odrade posao profesionalno i brzo!! :suicide:
--- Kraj citata ---
Deda, mala - velika ispravka. Posao se profesionalno radi, a ne odradjuje. Kad se posao odradjuje onda su tu situacije da posle popravke stvar ne radi kako treba. Ovo se odnosi na sve profesije. Kad hirurg odradi operaciju onda se u pacijentu nadju razni instrumenti, gaze i sl. a takvih primera ima koliko hoces.
Pozdrav svima koliko vas ima.
BILI_PITON:
Moj komentar za pomenutog kobajagi majstora je KATASTROVA !!!
Serviser za izbegavanje, sa mnogo natezanja preskup i kvar nije otklonjen, to je moje iskustvo koje se poklapa sa dosta camdzija koje poznajem.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju