E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Mile JOHNSON

<< < (7/11) > >>

barba77:
Zao mi je Tozo sto te je zeznuo tako!  Da li ti motor sada radi ili si ga prodao!

Sad me je zvao da kaze da se u motoru zaglavio deo osovine koja je pukla na pola (to sam licno video) , a sada je problem sto je taj delic napravio belaj, pa kao mora da se nosi na obradu..bla bla bla! Pitam ga ja, pre svega koja je cena zamena osovine i imppelera, pa tek da pricamo za tu obradu...kaze mi Mile, pa bez obrade ne vredi ugradjivati delove(ko da ja to ne znam)!!!

Rekao sam mu da mi kaze ukupnu cenu kostanja da motor proradi i da mi da garanciju da ce raditi, a ne ko tebi da bude, da se orade! Zvace me danas ili sutra kad kao pita tog metalostrugara koliko bi uzeo..al aj to..nego sto ne zna cenu svog rada sa zamenom delova!! Sumnjivo do bola!!!

Zavrsio sam razgovor da ako je to neka nerealna suma popravke, spakuju motor meni u gepek, pa ga dam takvog na prodaju!!!

SALE NB:
Ljudi, to je legalan servis. Ako stvarno tako rade, pa nemojte biti lenji za sebe, prijavite ih inspekciji!
Pre nego što počnete o korupciji i ostalom, to nije baš uvek tako i nema svako "vezu". Inspekcije rade svoj posao, ali tek na osnovu prijave.

barba77:
Ex..inspekcija u ovoj zemlji...izaziva smeh! Pa znamo svi cika Mileta,da je vredan i radan i da oce da pomogne u ne volji...samo sto ne daje garanciju da ce motor da radi...a i sto bi, kad je motor star 22 god! Zamena impelera i osovine je 60e na Dzonsonu 9.9, (+zlatne ruke 8000d), a obrada radilice 40e...suma sumarum 16000 dindzosa!Upravo su mi javili! Izgleda da je svima to oko 150e popravka...kao pok Tozi :sajkaca:

Ne znam ko mi rece...prodaj te leseve od motora i kupi novi Tohatsu...eee i tataa bi sine....

barba77:
Lepo kaze pok Toza...zlatne ruke imaju! A zlato je danas skupo...skocilo ovih dana!

barba77:
Al ako mi je za utehu...postadoh mornar ovde!:)  :slow_en: To treba  :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju