Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Vanredno stanje i plovidba
Drivee:
Vepre, znas koliko provodim na dunavu. Zadnji vikend sam video puno brodova koji su plovili tokom policijskog casa. Ja mislim da je tebi brod vikendica, tvoja je na tvom imenu i mislim da nema problema da budes negde usidren tokom pol. casa. Mozda gresim ali.. stim da nigde nista ne pise..napravis se tuta a uvek mozes reci, motor me nesto zeza pa sam se usidrio da prespavam...
A ekipa koja vas je posetila -ribocuvari.
broker975fx:
Logika kaze da mozes biti na plovilu ali ne i ploviti u toku policiskog casa. E sada ako bi se gledela da je plovilo pokretnost kao i auto, da li bi u toku policiskog casa smeo da budes u parkiranom autu ili kamperu. Verovatno da.
zankiki:
Meni drugar koji je u marini na Dorćolu reče da je rečna policija stalno na Dunavu, i kako isplove teraju ih nazad u marinu...
Naravno, ne u vreme policijskog časa.
Drivee:
Pa, sada ovaj dokument u dzep pa pokazati gospodi. Bitno je da ih nije vise od 2.
Ljuba:
Eno mi drugar privezan na jednom Dunavskom ostrvu, boravi na brodu i kaže nikakvih problema nema.
Drugi boravi u velikom šatoru, isto mu dođe.
To je i logično, kud ćeš bolje izolacije a i nemaš gde da se krećeš.
Nije ovo ratno stanje pa da vreba neprijatelj a kad se setim 99-te i onda su ljudi plovili i izolovali se kojekude.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju