Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Vanredno stanje i plovidba
Drivee:
Tako i ja petak-nedelja. A ako bude 24H, tamo cu biti non stop, imam namirnica za 20 ak dana :)
Kabe:
Da smo normalna država sve bi se znalo i bilo jasno definisano. Pošto nismo...
Svako tumači kako mu volja.
Kabe:
Sve vreme vanrednog stanja sam skoro svaki dan na vodi u NS akvatoriji. Do prošle nedelje nije bilo nigde nikoga niti je bilo problema. Onda su u četvrtak sa poznatim plovilom "Granična policija" napravili "čistku" u više navrata. Mene su prošli na sidru preko puta Mačkovog spruda. Možda im nisam bio zanimljiv zato što nisam imao gaće? sajkaca
Osmotrili me malo iz daljine, onda prošli iznad mene gde je cepao ribolovac u Tajmenu spuštajući se ka Šodrošu sve vreme... Došli su skroz do njega, nešto mu nabacili i okrenuli se nazad. Prođe nakon toga neki kajakaš i reče mi da sve istrišu nizvodno.
Neko mi kasnije napomenu da im možda nisam bio zanimljiv jer imam 65- ljeta i da jure matore na vodi...
Ljuba:
Ono što znam je da ne diraju ljude koji borave na privezanim plovilima a znam i da su jednog čamdžiju kaznili dok je plovio šikljom u vreme pol. časa, dakle kretao se.
dell_mare:
Ne diraju privezane a ni one privezane koje opale kotlić ili roštilj. Samo bace pogled i prođu. Mi smo bili već peti vikend za redom na VR ostrvu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju