Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Vanredno stanje i plovidba
vepar:
Da li neko zna kako utice vanredno stanje, "policijski cas" odnosno zabrana kretanja na nasu plovidbu?
vepar:
Jedini dokument koji sam nasao je ovo saopstenje brodaratvu koje je neko vec okacio u nekoj drugoj temi... Naisao sam na jos neka saopstenja brodarstvu ali nista sto bi se odnosilo na camce odnosno plovila za sport i razonodu... Sta sa osobama koja zive na svojim plovilima?
vepar:
Predprosli vikend smo Zankiki i ja imali veoma nestrucnu i cudnu kontrolu od strane uniformisanih lica sa nekim znackama u pola noci... Alkohol i zbunjenost su ucinili svoje da zaboravim kako su se tacno predstavili ali do kraja mi je ostalo u glavi nesto kao "Inspekcija za zastitu prirodnih dobara Srbije" Kada su videli da ne radimo nista iz lopovskog miljea malo su nas davili zasto nismo kod kuce. Na moj odgovor da je ovo najbolja izolacija napustili su nas i obilazili su obalu do kasno u noc.... U toj ekipi od dva camca i 6-7 ljudi bilo je likova iz Voda Vojvodine a kontrola se desila na Dunavu kod Koruske
vepar:
Danas mi je Zankiki javio da u Beogradu navodno ne pustaju camce na vodu sto me je strasno zabrinulo ako je informacija tacna... Jer ako Sizoje uvede policijski cas od 24h dnevno planiram da period ludila provedem na nekom ostrvu... Kakva su vasa iskustva, jel imaju pravo po do sada donetim propisima da nas drze u marinama?
petar_kozic:
Nije tačno koliko znam.
Dobili smo u udruženju obaveštenje da postavimo. To je isto ono iz par postova iznad.
https://www.udruzenjenauticara.org/saopstenje-brodarstvu-broj-1-2020/
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju