Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Vanredno stanje i plovidba

<< < (6/7) > >>

STG:
Isto tako se tice splavova, tj plutajucih objekata, koje ljudi masovno izdaju.
Prosle nedelje od Cukarickog do Medjice videh neopisive guzve, narod se grli, ljubi, uziva...

calypso2:
Ja izlazim iz treće nedelje korone i jos uvek traje-ne traje nego ostavlja  psiho-fizičke posledice (a pri tome sam svakodnevni aktivni sportista od svoje 15 godine-dakle 30 god) tako da za tri dana počinjem ličnu rehabilitaciju povratka u život.
Samo neka se ljube i grle! Moroni!!!! Da samo i naslucuju koji je ovo PAKAO od virusa, kako seta organizmom i reže kao nožem sve, kako napada nervni sistem, mozak, halucinacije, bolovi....pa ja sam dva puta molio Boga da me uzme jer je neizdrzivo...Da ne govorim kako sada izgleda otici kod lekara i raditi od skenera pluca, krvi, test pa na dalje.
Druge bi se pesme pevale po tim plutajucim objektima. (ja sam se najverovatnije zarazio na treningu- boksu)
Čuvajte se! Zaista se čuvajte! A naše primitivno "neće grom u koprive" neka ...

LSI:
Нажалост, све је више прича попут ове Маркове, из личног искуства или из искуства неког кога познајемо.

Несрећа је што су нам узели могућност да верујемо званичним информацијама - прокоцкали су наше поверење.
А ово зло је ту, око нас и само је питање среће ко је следећи.

Остаје нам да се чувамо колико можемо и да се надамо да ћемо једног дана моћи да причамо како је то било у време короне.

Марко, нисам знао да сте оболели и желим вам брз опоравак.

dell_mare:
Čuvajte se. Sve što kaže moj imenjak je u pravu. Ja sam je preležao u januaru još i vukao upalu pluća do maja a da nisam ni znao dok se simptomi nisu pojačali. I posle lečenja, i dan danas osetim neke probleme.

zoki_ns:
https://nsuzivo.rs/istaknuto/proglaseno-vanredno-stanje-na-teritoriji-sremskih-karlovaca

Nije mi jasno kako neko moze da zatvori ostrvo ali izgleda da je kod nas sve moguće...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju