Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Vanredno stanje i plovidba
LSI:
Једино што се у овом тренутку сигурно зна то је да неће бити полицијског часа у Београду али да се забрањују групе са више од 10 особа, на отвореном и затвореном.
Ово је одлична одлука јер ће сад полиција имати оправдање за растеривање и хапшење протестаната.
Што се тиче пловидбе, мало ко ће од нас на пловилима правити оргије с 10 и више особа, тако да не видим проблем.
А што се тиче полиције и неке контроле на води, у то не верујем. Полиција ни до сад није нарочито често контролисала пловила, а сад поготову не верујем јер је полицајцима потребно мало предаха током дана, како би могли да одраде вечерњу смену коју су увели пре два дана.
Само да нас време послужи, мислим да ћемо моћи да пловимо.
Misha D:
Kada sam se ja otisnuo na Dunav pre 2 meseca bio je policijski cas , a za nas penzionere dozvola da se sub-ned moze u prodavnicu od 4-7 ujutro.
Rekoh zeni da idem brodom do Djerdapa da kupim hleb i mleko i evo jos uvek sam na Dunavu.
Tada je postojala Odluka Kapetsnije Bgd da se ne moze ploviti dok je policijski cas sto mi je potvrdila i Recna policija.
Kada si vezan u obali ili na sudru smatra se da postujes pravilo ne kretanja za vreme pol.casa
srsa:
--- Citat: Misha D 09, 07, 2020, 22:31:25 posle podne ---.....
Rekoh zeni da idem brodom do Djerdapa da kupim hleb i mleko i evo jos uvek sam na Dunavu.
--- Kraj citata ---
ha ha ha
LSI:
Из текста Саопштења бродарству које је објавило Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Сектор за водни саобраћај и безбедност пловидбе, који ће у целини бити објављен на сајту Удружења наутичара "Моја лађа" у току дана, издвајам само део који се односи на рекреативну пловидбу, а који гласи:
"Забрањује се организовање журки, прослава и сл. на бродовима, чамцима и плутајућим објектима, дозвољена је пловидба чамцем при чему треба водити рачуна да буде обезбеђена минимална раздаљина између лица на чамцу од два метра."
calypso2:
Da, ovo je sigurno prvenstveno za splavove i plutajuce objekte...ccccc gde ce sada fudbaleri da nam treniraju i plasticne lutke da se finansiraju ha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju