Hvala vam na srdačnoj dobrodošlici i na interesovanju za fotografije moje barke! Evo nekih od prošle sezone (@MiletaStamat, izvinjavam se, nemam fotografije enterijera, okačiću čim napravim).
Čamac je čamio neupotrebljavan i zapušten nekih tri-četiri godine pre nego što sam ga preuzeo. Imam želju da ga kompletno renoviram, ali moram ići korak po korak kako uslovi diktiraju (što nije problem, jer su u pitanju isključivo estetika i dodatni komfor). Udesio sam ga taman dovoljno da iskoristim prošlu sezonu i provedem na njemu mnogo lepih sedmica.
Stari mi je rekao da je naš čamac drugi ovog tipa koji je izašao iz Batine radionice. Za ovih četrdesetak i kusur godina tri puta je farban, i to je to... Sa plastikom nikada nije bilo problema. Glavni motor je Yamaha 9.9 HT, obla kapa sa teretnom elisom, kojim upravljam ručno ili na komande, a rezervni je Tomos 4. Decenijama smo stacionirani u marini "Stari železničar" na Makišu, u okviru koje se nalaze i restorani "Kraljičin vagon" i "Legenda" - mislim da je to ranč na koji je GuyFawkes mislio. U toj uvalici provodim svaki slobodan trenutak, vazda nešto čačkam i majstorišem. Ako vas put nanese, javite se obavezno da se i uživo sretnemo i upoznamo, pa i da popijemo kafu ili čaj iz moje skromne kuhinjice (čije fotografije, avaj, takođe još uvek nemam).
Veliki pozdrav!