E, ovako treba... > Plovila
Moj prvi čamac,,, potrebna pomoc
budens72:
Ja u tim dimenzijama pravim za 700 evra od 2 mm lima...za 450 nema nikakve računice
Drivee:
ne mogu da nadjem oglasi, ali sigurno mi je trazio 450 eura za camac u osnovnoj boji, duzine 6 metara. REcimo, vidim da ima za 550 na KP.. Ja sam moj platio 500 eura, duzina 5.60.. da li ima racuna ili ne , ne znam, ali to je bila cena za nov camac. Oglas bio na KP, na travi 4 velicine camaca, mislim da je Pancevo, znam da je 3m bio 250 eura a 6 metara 450.
Imam broj negde, poslacu ti.
DuleN:
Ne bih mnogo da pametujem, ali s obzirom da sam u metalu do guse, ne mogu da poverujem da se moze napraviti pismen camac 6m od lima za 450 eur...
Doduse, moguce je ako ima besplatno snadbevanje materijalom jh
Osim toga, pri kupovini plovila, svako bi trebalo da ima na umu sta kupuje.. Da li kupuje korito camca, ili camac koji ima boksove, mesto za sedenje, pismen nosac motora.... Sve to ima svoje...
zankiki:
I bolje je kupiti neofarban, nego ofarban krš bojom po zarđalom limu... To lepo izgleda par meseci do pola godine, a onda kreće sra*e...
Kvalitet mora da košta.
E problem je kad platimo a ne dobijemo kvalitet.
budens72:
--- Citat: Drivee 24, 10, 2019, 13:49:06 posle podne ---ne mogu da nadjem oglasi, ali sigurno mi je trazio 450 eura za camac u osnovnoj boji, duzine 6 metara. REcimo, vidim da ima za 550 na KP.. Ja sam moj platio 500 eura, duzina 5.60.. da li ima racuna ili ne , ne znam, ali to je bila cena za nov camac. Oglas bio na KP, na travi 4 velicine camaca, mislim da je Pancevo, znam da je 3m bio 250 eura a 6 metara 450.
Imam broj negde, poslacu ti.
--- Kraj citata ---
550 pravim i ja u dimenzijama 5,6 m dužine,taban 1 m stranice 50 cm...prednja i zadnja komora ali ovde smo pričali o čamcu koji je 6m dužine sa širinom od 1,25 u patosu a stranice su preko 60 cm takođe prednja i zadnja komora... 2mm lim
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju