E, ovako treba... > Plovila
Moj prvi čamac,,, potrebna pomoc
vepar:
To sto Zoki kaze je druga opcija za jos manje love. Jak svanc i 6-9.9ks. Ali sve zavisi koliko love je na raspolaganju, sta ti treba i koju brzinu ocekujes. Vecina tih camaca je pravljena za kratku nogu. Takodje zavisi i koliko vremena ces provoditi na vodi jer ako ne pravis bas puno sati 4t nema smisla.
DuleN:
Posto planiras da budes na vezu u Slankamenu, mislim da ti je naj bolja varijanta da se malo raspitas u Slankamenu sta od camaca ima za prodaju ( a ima mnogo ), pa da to sto izaberes na licu mesta isprobas, vidis vozne performanse, stabilnost i sve ostalo...
Arabg:
Sto se brzine tice, nemam neku potrebu za tim jer ce mi camac sluziti za pecanje i uzivanje na vodi, znaci da me preveze od tacke A do tacke B, eventualno bih povremeno odlazio kod prijatelja koji ima vikendicu na 22 km Tise, tacnije naselje Dakara. Camac sam mislio da kupim nov ali jos razmisljam kod koga i ko je dobar u toj proizvodnji
Drivee:
To je vec izfurano i svi imaju dobre nacrte. Pancevo, camac 6 metara, u osnovnoj boji je 450 eura. Ravno dno i gore spomenut motor.. imas oglas na KP..
Vuk:
6x125 u tabanu tesko da moze za 450eur. Celokupni materijal je nesto preko te cene. Jos da je ofarban u krstenu boju to je jos par stotina eur. Imam ja jedan 5.4x180 dno 125 ofarban je u epoxy ako te zanima javi se.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju