Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Zamena dozvole za upravljača motornog čamca (UMČ)
cira58:
Pocinje da me nervira vise ova tema i ovakvi razgovori. Legalno sam polagao i dobio dozvolu za upravljanje motornog camca. Na njoj ne pise rok vazenja. Dosta bre vise jebanja i izivljavanja, pogotovo kapetanije koja te salje u ministarstvo. E sad, iz inata necu menjati dozvolu a camac cu po Beogradu vozati nocu a van te niko i negleda. Dosta torture stoko naprednjacka.
Drivee:
Mislim da prica ne ide u tom pravcu. Niko to ne moze oduzeti. Ali vas moze kazniti za nosenje starog dokumenta. Budimo ljudi realni, kada vam istekne licna karta, mi je menjamo, zar ne? Dozvola vozacka takodje. Svi ste je promenili jel tako? A zasto? Pa niste morali ali ipak jeste. Morali ste jer vas policija zaustavlja svaki duzi put i pise kaznu, za to nema opravdanja. Ja to vidim tako. E sada, to su stavili neki rok, to je besmisao. Totalni apsurd. Jednsotavno mogu da kazu, do tog i tog datuma, stara dozlova nece vaziti, morate je zameniti i ako budete upravljali plovilom sa starom bicete kaznjeni. Isto kao i za vozacku sto su radili- tako pravilo treba i ovde.
calypso2:
--- Citat: Drivee 07, 02, 2020, 03:26:02 pre podne --- Totalni apsurd. Jednsotavno mogu da kazu, do tog i tog datuma, stara dozlova nece vaziti, morate je zameniti i ako budete upravljali plovilom sa starom bicete kaznjeni. Isto kao i za vozacku sto su radili- tako pravilo treba i ovde.
--- Kraj citata ---
Baš tako! Pametno smisljeno kako da na bezobrazno-barabski način još napune dodatno budžet kažnjavanjem...
Drivee:
Istina, ali toga je uvek bilo i bice. 4587
marke:
A sta sada kad vozimo bez dozvole do Maja meseca...?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju