Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Zamena dozvole za upravljača motornog čamca (UMČ)

<< < (8/23) > >>

LSI:
Понекад аналогија и логика не иду руку под руку, а што Срса рече: пропис је пропис и важи док важи.
Мени је већи проблем то што немају читач личних карата па мораш да им носиш одштампане податке и што немају машину за пластификацију па и то мораш негде да одрадиш, а при том плаћаш таксу.

Ипак, најгоре у свему је наша нарав - дочекамо последњи тренутак а онда се суочимо и са оваквим, рекло би се, небулозним стварима.
Шта хоћу да кажем?
Ма колико ја критиковао државу, много тога је и до нас.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

MiletaStamat:
[quote author=LSI link=topic=''Ма колико ја критиковао државу, много тога је и до нас''.

Nek sam i to doživeo da Laki ne kritikuje državu nego nas same, šo je i tačno, za većinu stvari smo sami krivi.

LSI:
Милета, свака би држава волела да има опозицију као што сам ја, само овој ни ја не ваљам. Зна ова држава да сам ја био опозиција свим претходним властима, па могу да замисле шта тек мислим о овој сада.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

cira58:
         Necu da menjam ove stare su extra. Upravo sam od grada Beograda dobio opomenu zato sto nisam izmirio gradsku taksu iz 2009 godine.  Nesto vise od 12. 000 e ni to necu da platim, taj harac koji je neke zahvatio a neke ne.

Zvonimir:
Ćiro kao prvo ta je taksa ukinuta. Pod dva ako je dugovanje iz 2009 rok zastarevanja potraživanja je 5 godina. I meni su juče ostavili u pošti sličnu poruku u vidu opomene ali ću im platiti kad dodju Nemci u kratkim pantalonama. Zato druže ne brinimo brigu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju