Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Zamena dozvole za upravljača motornog čamca (UMČ)

<< < (7/23) > >>

LSI:
И кад већ пишем о замени дозволе за УМЧ, да вам кажем да се ових дана дешава да између 150 и 200 људи дневно дође у капетанију у Бегораду да поднесе захтев за замену.
Иако смо и на сајту Удружења наутичара "Моја лађе", и на овом и на другим форумима благовремено обавештавали људе да је крајњи рок за замену 31.12.2019. понавља се наша српска прича - у последњи час!

Позивам оне који нису до сад то учинили, да искористе ових пар дана до краја недеље и то учине.
Ја ћу после Нове године разговарати у капетанији о томе колико је захтева поднето и да ли има потребе и могућности да се рок за замену продужи али не знам у овом тренутку какав ће бити одговор надлежних. Зато, понављам, искористите ова три дана!

Ljuba:
Ko ima čipovanu LK obavezno da je očita (može u knjižari) i ponese štampani dokument, u kapetaniji BG nemaju čitač!

marke:
Aman LSI znam da je to pravilo za izgubljena vazeca dokumenta, ali ove dozvole su SVE nevazece za pet dana tako da oglasavamo nevazecim nevazeci dokument.

clap clap clap kuku kuku kuku no125 no125 no125

zankiki:
Ja kad god sam gubio ličnu kartu sam im rekao da sam je oprao, pokidao ili nešto treće... Onda napišeš izjavu da je nisi izgubio nego uništio i ne moraš da odjavljuješ.

Ne znam da li tako može i kod njih.

srsa:

--- Citat: marke  26, 12, 2019, 11:43:21 pre podne ---Aman LSI znam da je to pravilo za izgubljena vazeca dokumenta, ali ove dozvole su SVE nevazece za pet dana tako da oglasavamo nevazecim nevazeci dokument.

clap clap clap kuku kuku kuku no125 no125 no125

--- Kraj citata ---

Važeće su do 31.12.2019. i do tog datuma se moraju oglašavati nevažećim. Propisi su propisi. kuku

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju