E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Tv Emisija - Moja Ladja
SALE NB:
Tvoj program je u redu Dule, ali mislim da nisi (potpuno) u pravu.
Evo, baš sad se vodi polemika oko toga koji čamac je dobar na reci, Dalmatinka ili neki rečni , poput Titela 9. Postojimasa ljudi koji bi hteli u nautiku, a o tome nemaju pojma. Pa koliko je nama trebalo da skupimo sve te linkove, a jedno su slike, a drugo stvarni kvalitet nekog čamca.
Svakako, u svakoj emisiji predstaviti neku ljutu alu, da krenu zazubice, ali isto tako predstavljati i testirati čamce koje srpski nautičar može da plati.
Čak praviti uporedne testove, što da ne!
Zar ne bi bilo sjajno da razrešimo neke večne debate, koje su vođene na forumu, npr. koji je bolji Tajmen, Dunas ili Bigfoot , ili E-tec vs. Honda,
Lada Niva vs. Suzuki Samurai :taunt:
rade:
Na tv Avali ima neka emisija gde predstavljaju jahte, glisere itd...ali to nije to.Pogledajte kakvu prodju imaju emisije Memedovica i slicne koje se bave obicnim dostupnim stvarima i ljudima.
budens72:
--- Citat: SALE NB 24, 09, 2009, 07:29:46 pre podne ---Tvoj program je u redu Dule, ali mislim da nisi (potpuno) u pravu.
Evo, baš sad se vodi polemika oko toga koji čamac je dobar na reci, Dalmatinka ili neki rečni , poput Titela 9. Postojimasa ljudi koji bi hteli u nautiku, a o tome nemaju pojma. Pa koliko je nama trebalo da skupimo sve te linkove, a jedno su slike, a drugo stvarni kvalitet nekog čamca.
Svakako, u svakoj emisiji predstaviti neku ljutu alu, da krenu zazubice, ali isto tako predstavljati i testirati čamce koje srpski nautičar može da plati.
Čak praviti uporedne testove, što da ne!
Zar ne bi bilo sjajno da razrešimo neke večne debate, koje su vođene na forumu, npr. koji je bolji Tajmen, Dunas ili Bigfoot , ili E-tec vs. Honda,
Lada Niva vs. Suzuki Samurai :taunt:
--- Kraj citata ---
Apsolutno se salžem :good:
ja sam upravo od onih koje uopšte ne zanimaju luksuzne jahte,već ono što mi je realno i dostupno
luksuzne jahte su stvar prestiža a ne uživanja
Barba:
Ovo je sada bas mac sa dve ostrice. Cinjenica je da ce emisija ako bude u skladu sa idejom osnivanja foruma i bude okrenuta srpskim nauticarima, destinacijama na srpskim rekama, alasima i popravkama u domacoj radinosti biti mnogo manje gledana. Bayliner i Pershing su interesantni mnogo vecem broju ljudi. Po mom misljenju treba prvo postaviti cilj citavog projekta. Ako je to novac, onda definitvno Bayliner, Monterey, Pershing, Kole, Milija... Ako je cilj popularizacija nautike u nas, onda teme sa sajta, ali onda tesko da se mogu obezbediti sredstva,
Drugo, emisija na nedeljnom nivou o super jahtama zahteva jako puno rada, sto Kapetan rece 24/7. To znaci da je potrebno zaposliti profesionalce, jer ne znam ko bi sa sajta mogao da zabatali trenutni posao zarad te emisije. Sta bi time dobili, emisiju bi radili ljudi koji nisu nauticari, a teme nama ne bi bile posebno interesantne. Pa mi ovde ni nemamo teme za divljenje luksuznim gliserima. S druge strane Kapetan i par ljudi koji bi vodili tu pricu bi verovatno zaradili izvesnu sumu, sto je sasvim u redu, siroke narodne mase materijal za balavljenje, sajt bi dobio na popularnosti, a nauticari prakticno nista. E sad Dule je pokusao sa slicnim projektom i prso jer nije prihvatio te uslove. Ja bih isao na kombinovanu emisiju koja bi se u drugom, prakticno nekomercijalnom, ali realnom delu bavila nautikom u pravom zivotu.
Kapetan:
--- Citat: Dule 24, 09, 2009, 11:09:51 pre podne ---,,,, dajte nam slike koralnih ostrva...
--- Kraj citata ---
been there done that :)
ok ... onda 75 % teme koje su nama bliske a 25 % teme World of Yachting recimo , mislim da je to dobitna kombinacija.... zasto tako mislim... Studio B je mucio muku sa gledanoscu ali je od skoro krenuo sa emisijama koje se bave lokalnim sadrzajima i stalno im raste gledanost... ljudi beze na reke u vecini slucaja od sjaja koji im nije dostupan ...mislim da bi odnos 3:1 bio idealan za ovako neku emisiju
uostalom napravicemo pilot emisiju pa cemo je okaciti i cekati da ljudi kazu kako im se cini ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju