E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Tv Emisija - Moja Ladja

<< < (4/10) > >>

giganova:
Evo super ,culi smo Dulovo misljenje,covek je za luksuz,sta ostali misle.Naprimer mene licno neinteresuje,neinteresuje me ni Avramoviceva ni Kosticeva jahta ni slicne,ali me interesuje kako je "Zeka" podneo putovanje Dunavom kako deda uspeva da provede leto u "smederevcu" a autonomija putovanja mu je jedan dan ,kako Zoki prelazi tolike razdaljine u otvorenom camcu i uvek sa osmehom,kako je Barba sredio pasaru i sl.Meni su ove teme pristupacnije i zanimljivije.U tehnicke stvari se nerazumem,kako sesponzorise i sl,ali se iskreno nadam da ovo nece zavrsiti poput organizacije grupe gradjana,protesta ili naseg ucesca u ciscenju obala koje se zavrsilo na 2406 postova

Kapetan:
ima stegnem uzde i isteram emisiju ne brini :)

o predstavljanju regate razmisljam kako je najbolje odraditi posto imamo jako malo video materijala i brdo slika, ali cemo nesto uraditi u montazi... inace sredi ladju kad dodjemo da je slikamo da lici na nesto a ne sa onom otpalom farbom :)

ujedno da se zacesljas i da lepo izgledas dok budes pricao kako je krenula izgradnja ladje i spremaj slike iz raznih faza za priloge :)

giganova:
Kap ideja je super,nesumnjam da ces naci kompromis i najbolje resenje,zasad imas moralnu podrsku (sta ces kad smo daleko)
Materijal spreman :good:

SALE NB:
Prvo , da definišemo ciljnu grupu.
Ja bih je definisao ovako: Svi nautičari, svi zainteresovani za nautiku, + ljubitelji prirode, pecanja i ekologije.

U tom svetlu treba ponuditi svakome po nešto.
Može biti i rubrika zanimljivosti, gde se možemo dotaći i nekog Pershinga, ali max. 1-2 minuta potrošiti na to.
Ako pogledate sastav "flote" ovog foruma- tu su čamci i brodovi od 0 pa preko 200.000 evra!

Kad sam pominjao predstavljanje čamaca, nisam mislio da predstavljamo polovne čamce, već nove, da predstavljamo proizvođače.
Tu ćemo predstaviti i nekog Dunasa, i nekog Aquariusa, Basa 747, ali i nekog Benetaua, Baylinera ili Campiona.
Daleko od toga da takvi čamci nisu dostupni srpskim nautičarima - pa pogledajte samo automobile na ulicama.

Ako mislite da svi Baylineri koštaju 100.000 evra ili više... pa.. varate se! Ulaznica u svet Baylinera je kao za jedan prosečan auto!
I to je upravo zašto to treba i emitovati.
Pokazati ljudima koliko je nautika stvarno skupa ili jeftina.
Kroz to ćemo lakše i lobirati za veću podršku ukidanju poreza - ovakvog kakav je sada. Jer će postati vidljivo da su npr. Titel 9 i Aquarius, poreski gledano, isti!
Treba takođe ubaciti, predstavljanje opreme ( verujem da će Pera Garmin rado pomoći), motora itd.
Rubriku uradi sam, zašto da ne, uputstva za manje popravke, ma mali milion stvari možemo ubaciti, ali sa merom.

Kapetan:
ja bih sve ubacio ali bas ovako kako sale kaze... ulaz u baylinere sa cenom prosecnog automobila... znaci ta logika.. dule koliko ima privatnih snimaka a koliko regatnih :) trebalo bi nam recimo 30 min upotrebljivog materijala da mozemo da izvucemo 15 za emisiju

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju