E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Tv Emisija - Moja Ladja
Kapetan:
mislim da tema ima brdo ... samo treba kopati po forumu ... pa mi ove imamo tema za prvih godinu dana bez da se ponavljamo ...
ja generalno ne volim komercijalizaciju .... al ajd .. neka bude komercijalna toliko da pokrije trosove i nema prodjae excluzive , tipa dodje honda i kaze necu da imate suzki... e tim cemo da odbijemo jedan deo sponzora ali dobicemo drugi deo sponzora...
Kapetan:
--- Citat: Dule 24, 09, 2009, 01:33:39 pre podne ---Misliš?
Kao i biciklistička trka tako i jedriličarsko takmičenje jedva privuče dva tri gledaoca. Ali će formula 1 na vodi privući gomilu a toga nema. Moj prijatelj šuki je predsednik Jet Ski saveza i muku muči da organizuje takmičenje. To što je zanimljivo nama neće biti i gledaocima televizije a da bi neko dao finansirao istu svakako će pogledati i gledanost iste.
--- Kraj citata ---
sto se tice gledanosti imam jake veze sa AGBom pa cemo raditi zbirnu gledanost ... to jest davacemo emisiju na vise tv stanica...
Kapetan:
jel bese pokojni Peca Dobrohotov pravio onu emisiju o vodi i zivotu oko vode... ogromna gledanost odlicna emisija...
ljudi koji su nauticari ili zele da budu nauticari ne padaju na grand show i vrele gume :) nasi ljudi od toga beze na reke :)
a nas kad bi Bayliner podpisao ugovor sa bilo kim iz srbije osim sa vesom iz comtradea... nema sanse... mozemo da dobijemo press materijale ali ja ne bih to ja bih namerno sve domaca produkcija nase reke i slicno.. od bayliera do siklje ... pa predstavljanja ...
Kapetan:
--- Citat: Dule 24, 09, 2009, 01:44:43 pre podne ---Kad nešto radiš iz entuzijazma naši ljudi te proglase ili ludim ili misle da u stvari zaradjuješ milione a foliraš se.
--- Kraj citata ---
srbija :good:
Barba:
Slazem se Dule, ali kao sto su tebi nudili da pola prostora posvetis KTM-u, tako bi i ovde jedan deo mogao biti posvecen realnosti na vodi.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju