Nautika opšta... > Nautičke reportaže

RogivzaR plovidbe

<< < (11/28) > >>

Kabe:
Odlične informacije!

Prošetaću da vidim šta ima na repertoaru, pa da zavrtimo nove ukuse  k5

Drivee:
Prosle nedelje drugar pravio rostilj, inace cevape i kobasice ne jedem cesto jer nikad nisam siguran u kvalitet istih, uvek biram parce mesa jer meso je meso, nema prevare. Cevapi iz mesare Ukus.. ljudi moji..nikada u zivotu bolje nisam jeo!!! neverovatno. Sr Kamenica i Preradoviceva u Petrovaradinu.

Kabe:
I to ćemo testirati :)

Kada je roštilj meso u pitanju, tu sam ja veoma zahtevan pošto sam sa juga Srbije. Za svoje lične potrebe dobijam meso iz Leskovca, direktno iz proizvodnje (fabrika), nakon čega pravim finalnu smesu za: ćevape, pljeskavice, uštipke, punjene pljeskavice, gurmanske pljeskavice itd.   hi

Kabe:
18.05.2020. godine (ponedeljak)

Jučerašnji dan je delovao kao dobar za neki pohod na vodi... Kiša nije bila predviđena, te reših da se otisnem. Imao sam dve lokacije za obići pošto je vodostaj na sasvim valjanih 145cm. Prva je bila Kamp Rakovac i uživanje u gornjoj zoni Rakovačkog Dunavca, ali sam zbog obaveza morao malo kasnije na vodu te je izbor pao na lokaciju 2, a to je nama svima dragi Šodroš koga dugo nismo ni čuli ni videli. Kontao sam da će ulazak biti "na mišiće", bio spreman i da poturim leđa ako treba, ali sam ga proterao na iglene uši sa motorom podignutim na prvi stepen.

Od fizičkih prepreka izbegao sam sve odmah kretanjem levo. Neznatno posle ulaza ima dosta trave desno, a na prvoj krivini u desno dve štice su na sred srede pa ako neko bude išao da ih ne omanda, pošto sa ovom tendencijom rasta vodostaja jedna će biti prekrivena možda već i sutra. Priroda predivna, samo mnogo pecaroša sa strane koji automobilima pokušavaju da uđu skroz u rukavac. Ne znam što se malo ne pozabave vlasti time. Ono što mi se još ne dopada je dosta otpada sa strane koji dolazi upravo od pecaroša, a i od šetača i onih koji prolaze tom zonom.

Uprkos tome, izvukao sam neke lepe kadrove...

Ako neko želi recept za klopu neka viče :D Nije roštilj, ali može da prođe...

Generalni sponzor pecaroške opreme: Petar Kozić :D

petar_kozic:
Kakva lepota od prirode. Samo uživanje.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju