Nautika opšta... > Nautičke reportaže
RogivzaR plovidbe
zoki_ns:
Ja se plašim upravo zbog štica koje se ne vide, a sad nemam osećaj koja je dubina u pojedinim delovima. Do sada sam bio jednom i zakačio sam nešto pa od tada nešto izbegavam... :) Moraću ponovo samo da malo poraste vodostaj
Ako neko zna gde su još kritična mesta neka piše :)
Moze recept za hranu sajkaca sajkaca sajkaca
Kabe:
Nema brige Zoki, samo cimneš mene da ti istrasiram sve svojim šticolomcem i nema brige :D
Ako čekaš još malo da poraste voda, ima samo da ih prekrije pa ćeš da ih obaraš kao kegle :D
Recept: Kabetova salata sa tunjevinom
Sastojci:
1. Zelena salata
2. Tunjevina (komadići ili komadi)
4. Med
5. Suve šljive
6. Suncokret oljušten
7. Kuvano jaje
8. So
9. Soja sos
10. Maslinovo ulje
11. Kari sos
12. Tartar sos
13. Slatki čili sos
14. Pomorandža
15. Kukuruz šećerac
16. Masline
17. Orasi
Način pripreme:
Smiksati sve.
Ukoliko vam neki od sastojaka ne godi, možete ga eliminisati :)
Drivee:
--- Citat: Kabe 08, 05, 2020, 00:03:26 pre podne ---
Ovaj kamp sam ja pravio, EDIT: ja i drugar!!! Da se ne uvredi hahah:) sledece nedelje je sredjivanje..
--- Kraj citata ---
Kabe:
Svaka čast :) Oprali smo mušemu na početku sezone i totegli šrafove/eksere... Na vama je sada resto i da uživate :)
Kabe:
U prilogu ću baciti rasporet štica na Šodrošu od prošle godine na niskom vodostaju. Prva serija je fotkana po danu, a druga mikrotalasnom peglom tokom noći jer je dan bio kratak a obaveze velike tih dana. Takođe, prilažem i arhivu od pre neki dan, pa imajte u vidu sve...
Ribolovcima koji se kreću Šodrošom je lako. Metalci stari 1000 godina, bez motora... Mogu šta im je volja. Mi plastikaneri, malo je nezgodno.
2019. nizak vodostaj
2019. najniži vodostaj mikrotalasnom:
2020. godina, vodostaj 145.
Na ovoj poslednjoj fotki su te dve kritične na prvoj krivini nakon ulaza.
A za ljubitelje arheologije, jedna iskopina iz 2018. godine. Akteri će se prepoznati :)
Avgust 2018. godine.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju