E, ovako treba... > Plovila
Plinske boce na čamcu
Dora:
Ja koristim brze spojke na pumpi za pretakanje gasa, to je tečna faza i to je baš testiranje gumice tako da se posle nekog vremena menja brza spojka jer procuri.. Na gasnoj fazi će trajati znatno duže, mislim na broj korišćenja to je baš dug period. U svakom slučaju ako nekom nije slon prdnuo u nos oseti se ako curi gas.
Ono što bih ja napravio ako bi bio paranoik je holender sa gumenim ili klingeritnim prstenom. Ne uvrće se crevo a montaža i demontaža je par sekundi... Sve kerefeke koje nema a treba može strugar napraviti veoma lako a one baš teške se hartletuju i to je sasvim ok za taj pritisak.
zankiki:
Znaš li gde kod nas da idem da kupim creva i sve što treba, ko to drži?
Dora:
Nemam pojma, to mi je izvan opisa radnog mesta... nekad davno to je sve imao Tehnometal ili Sidro. Poslednji ne postoji a za prvi nisam siguran ali bi imali verovatno.
100% posto ima na Najlonu kod dva čoveka koji se time bave godinama. Verovatnoo ti je smor da ideš na Najlon pa ako ti treba nešto konkretno mogu pogledati i kupiti...
zankiki:
Na najlon idem isključivo zimi kad ne plovim sajkaca
Aj kad stigne i krenem u radove, ako negde zapne zovem.
Dora:
Mislio sam da je tako :) Ja na žalost ne plovim pa nije problem da odem, i ovako kupujem sitnice koje nema po radnjama. Ako treba nije problem, tu sam. Od gasnih auto instalacija imam svašta ali je to manji prečnik, nemam ništa da probam da li je dovoljan unutrašnji presek termoplastike za rad kuvala...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju