E, ovako treba... > Plovila
Plinske boce na čamcu
Labud 1258:
PLINKOM
Klisanski put 154
021 / 24-19-281
064 / 16-57-040
063 / 542-335
zankiki:
Hvala!
Kad se već prihvatim ove igranke sa plinom, verovatno ću da zamenim i plinsku bocu. Uz brod sam dobio 2 komada velikih holandskih boca (koje izgledaju kao atomske bombce iz drugog WW), a kako više nemam frižider na plin, poslednji put sam je punio pre 3-4 godine, i još se nije ispraznila. Sad bih uzeo onu manju od 5kg i raznoraznih razloga.
E sad, van sam te materije jer plinske boce sem na brodu ne koristim. Video sam da sada ima i plavih, i narandžastih, plave su ako ne grešim NIS-ove? Da li svi menjaju sve, ili svako svoje, ili kako? Koju je najbolje uzeti i gde?
vepar:
Meni NIS nije hteo da uzme NOVU crvenu bocu od one male plinare na pocetku Heroja Pinkija. Istina pumpa u Titelu pre 2 godine...
zankiki:
Da li je najbolje onda uzeti NIS-ovu pa da je svuda mogu zameniti ili šta?
Tipa ostanem bez plina u Velikom Gradištu... Recimo...
Dora:
Napraviš reducir sa točilicom i sipaš na bilo kojoj pumpi.. Sad nemam ni jednu bocu pošto su mi maznuli obe ali sam tako radio jer nisam hteo da menjam novu bocu za neki leš pun djubreta kod naftagasa u zoni... Boca od 10 Kg 16 litara, od 5 je 8l i to je to, cena je svakako ista ako je bitno na tu količinu :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju