E, ovako treba... > Honda

HONDA 7,5 Pomoc

<< < (4/20) > >>

Bakara:
Ovo mi deluje kao da je elan 402. On i kad je nov, mislim da bez 20hp ne moze da izglisira. Sa bilo kojim slabijim motorom od 20hp ces se kretati sporo, to je ogranicenje gliserskog korita...To je ono sto sam pomenuo da sam na svom camcu imao istu brzinu i sa Tomosom 4 i sa 10hp.

Jos jedan problem koji vidim je elisa, jedno pero je znacajno osteceno. Verovatno da i tu gubi potisak, ali i da stavis citavu ili sredis tu, verovatno bi osetio minimalnu razliku u brzini. Oko stelovanja motora ti nazalost ne mogu nista pomoci, osim da te i ja uputim da je nosis kod majstora  6589

I meni deluje da je kratka cizma.

Sinisa30303:
Cek da se popnem na vrh broda da slikam nas pomocni camac.

Perudja:

--- Citat ---Perudja dobro došao na forum, uživaćeš ovde kao što uživaš na reci.

Ja bih ti savetovao da poslušaš savet članova foruma i detaljno opraviš čamac, Nije to teško da odvojiš korito i palubu, skineš staru pur penu koja je verovatno puna vode, i mnogo ti otežava čamac, zatvoriš matom i smolom rupe. Onda motor kod nekog majstora da sve detaljno pregleda, kompresija, svećice itd. Verujem da ako tako uradiš imaćeš ponovo čamac u punom sjaju, i ispravan motor a onda samo plovidba.
--- Kraj citata ---

Hvala lepo, bolje Vas našao!!!
To ću i da uradim definitivno ili da prikupim još novca i uzmem nešto slično samo u boljem stanju, mada sam čak razmatrao soluciju gumenjaka kojeg mogu da stavim u auto i da ga koristim i po drugim jezerima u zapadnoj Srbiji, bar toga ima  k5

--- Citat ---Ovo mi deluje kao da je elan 402. On i kad je nov, mislim da bez 20hp ne moze da izglisira. Sa bilo kojim slabijim motorom od 20hp ces se kretati sporo, to je ogranicenje gliserskog korita...To je ono sto sam pomenuo da sam na svom camcu imao istu brzinu i sa Tomosom 4 i sa 10hp.

Jos jedan problem koji vidim je elisa, jedno pero je znacajno osteceno. Verovatno da i tu gubi potisak, ali i da stavis citavu ili sredis tu, verovatno bi osetio minimalnu razliku u brzini. Oko stelovanja motora ti nazalost ne mogu nista pomoci, osim da te i ja uputim da je nosis kod majstora  6589

I meni deluje da je kratka cizma.
--- Kraj citata ---

To oko glisiranja znam, logično mi je sobzirom da ima 200kg minimum.  Da što se tiče elise jedan krak je oštećen jer sam devojci dai  da vozi i da nas "uparkira u zaliv" i to mi je rezultat... sajkaca Mada i pre toga je bilo identično, ne osećam nikakav gubitak. E sad voleo bih kada bi mi neko rekao koja elisa bi bila idealna za ovaj model, neka druga sa kojom bi eventualno dobio nešto na brzini.

Sinisa30303:
Perudja,

Krsh internet nista kad dodjemo blizo obale probacu opet da uploadujem neke slike.

Pozdrav.

Perudja:

--- Citat: Sinisa30303  19, 02, 2019, 21:16:32 posle podne ---Perudja,

Krsh internet nista kad dodjemo blizo obale probacu opet da uploadujem neke slike.

Pozdrav.

--- Kraj citata ---

Tu sam ja, lagano samo. Pozdrav brate!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju