E, ovako treba... > Honda
HONDA 7,5 Pomoc
Sinisa30303:
Bato tom camcu se pur pena vidi.
Posle odredjenog broja godina ta pur pena ima da krene da se ponasa ko sundjer. Tako da mozes samo da se nadas da ces da glisiras.
Neznam ja bih prvo korito popravio a posle video za dalje.
Perudja:
--- Citat: Sinisa30303 19, 02, 2019, 19:30:58 posle podne ---Bato tom camcu se pur pena vidi.
Posle odredjenog broja godina ta pur pena ima da krene da se ponasa ko sundjer. Tako da mozes samo da se nadas da ces da glisiras.
Neznam ja bih prvo korito popravio a posle video za dalje.
--- Kraj citata ---
Hahaha jeste mator odnosno koliko je mator on je odličan sajkaca Sa druge strane ja ne očekujem da glisiram sa njim ponajmanje ne sa motorom od 7,5 konja, samo akcentujem da kada mi je nakačena i četvorka ( tomos ) čamac se identično ponaša i brzina je ista. Inače sad za koji dan čim otopli idem na Perućac da odradim čamac da ga zaštitim i opravim koliko god je moguće.
Sinisa30303:
Bez ljutnje,
Samo komentarisem da bih prvo kupio mat i lepilo i lepo odvoio palubu od korita izvadio staru pur penu zatim zakrpio rupe i stavio novu penu.
Camac nemozes da unistis tako da je dusu dao da se na njemu ucis.
A sto se motora tice ja sam se prevario znaci ima dva cilindra i cetvorotaktni je.
Vidi isto ako mozes da nadjes nekoga sa kompresijonim meracem za cilindre.
nisam kuci momentalno ali ako budes imao problema kad budem dosao videcu od ovih mojih jel ima neko vremena da ga pogleda.(motor).
Perudja:
--- Citat: Sinisa30303 19, 02, 2019, 19:48:02 posle podne ---Bez ljutnje,
Samo komentarisem da bih prvo kupio mat i lepilo i lepo odvoio palubu od korita izvadio staru pur penu zatim zakrpio rupe i stavio novu penu.
Camac nemozes da unistis tako da je dusu dao da se na njemu ucis.
A sto se motora tice ja sam se prevario znaci ima dva cilindra i cetvorotaktni je.
Vidi isto ako mozes da nadjes nekoga sa kompresijonim meracem za cilindre.
nisam kuci momentalno ali ako budes imao problema kad budem dosao videcu od ovih mojih jel ima neko vremena da ga pogleda.(motor).
--- Kraj citata ---
Ma, kakva ljutnja ja sam neizmerno zahvalan što mi pomažete ovde svojim iskustvima, ako bi se ikada igde videli svima bih se sa zadovoljstvom odužio i naravno ako nekoga nekada put nanese na Perućac ima od mene klopu i piće.
Pročitaću malo na drugim temama najbolji vid zaštite čamca pa ću da podvučem crtu i da vidim šta mi je najbolje činiti.
To za kompresiju nemam predstavu ko radi u Užicu i da li uopšte neko radi. Šta mislite kako bi se ova hondica ponašala ne nekom malom meastralu od 3m recimo, da li bi imalo osetne razlike u brzini ?
MiletaStamat:
Perudja dobro došao na forum, uživaćeš ovde kao što uživaš na reci.
Ja bih ti savetovao da poslušaš savet članova foruma i detaljno opraviš čamac, Nije to teško da odvojiš korito i palubu, skineš staru pur penu koja je verovatno puna vode, i mnogo ti otežava čamac, zatvoriš matom i smolom rupe. Onda motor kod nekog majstora da sve detaljno pregleda, kompresija, svećice itd. Verujem da ako tako uradiš imaćeš ponovo čamac u punom sjaju, i ispravan motor a onda samo plovidba.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju