NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Kupujem plasticni camac sa kabinom

<< < (8/17) > >>

MiletaStamat:
Koliko se vidi na slikama taj Windi ima neki čvrsti krov, čak i neku izolaciju ispod, da li je šperka ili nešto slično to se ne vidi, a da li ima nešto izmedju samo vlasnik zna.

Bakara:
Ja bih se slozio da to jesu mane, ali se ne bih slozio da zbog toga treba odustati. Ako je cena povoljna, i sve ti drugo odgovara, koliko moze da kosta da se napravi tvrdi krov i komarnici? Ne verujem da treba vise od 300e za tvrdi krov sto je opet OK cena.

Ispod platna jeste mnogo toplo, znam jer je deo krova na mom Albinu takav, tako da i ja planiram da uradim izolaciju ili tvrdi krov u buducnosti. Komarnik imam na zadnjoj ciradi, a mogu po potrebi da ga montiram na sve tri strane.

A i sta god covek da kupi, uvek mora bar malo da se prepravlja, zar ne?  114

MiletaStamat:
Pa naravno ko je kod nas još kupio čamac, a da nije nešto prepravaljao. Ja sam živi primer toga  kgk

Misha D:

--- Citat: MiletaStamat  14, 01, 2019, 09:57:09 pre podne ---Koliko se vidi na slikama taj Windi ima neki čvrsti krov, čak i neku izolaciju ispod, da li je šperka ili nešto slično to se ne vidi, a da li ima nešto izmedju samo vlasnik zna.

--- Kraj citata ---
"da se ja pitam ja bih to proverio"

Bojan Bakic:
Ovde je vlasnik odradio krov od lima,izolacije i spera odozdo i to ce zavrsavati posao ali taj sper ima da se rascveta od vlage vec za 2 godine.I onaj deo iznad prozora odakle se upravlja je otvoren pa stavljeno platno sto nije bas funkcionalno.A ako se upletem u prepravke poda,krova,prozora napred itd ode to daleko.Kada sam usao na adriatic790 ili narval 960 nije bilo potrebe za bilo kakvom prepravkom i tu sam mogao videti sebe i porodicu tako da ipak jurim nesto tog tipa.Pa ako bude trebalo i neki dinar vise al da nema jurnjave sa nasim majstorima  :-) Ako u sebi nisam zadovoljan plovilom dzaba.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju