NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Kupujem plasticni camac sa kabinom

<< < (9/17) > >>

DuleN:

--- Citat: MiletaStamat  14, 01, 2019, 09:59:58 pre podne ---Pa naravno ko je kod nas još kupio čamac, a da nije nešto prepravaljao.  kgk

--- Kraj citata ---

Laza  ha

zveki66:
Na Kupujem-prodajem je do skoro bio jedan Adriatik....cena je bila mislim negde oko 19000e. Sada ga nema.....mozda je prodat ili vlasnik odustao od prodaje.

Misha D:
Da iznesem iskustvo izolovanja limenog krova mog drugara: izolacija minimum 3-4 cm stirodura izmedju kojih se na 25-30 cm postavljaju letvice iste debljine pomoću silikonskog/gradjevinskog lepka i onda široka plastična lamperija (ima ih raznih dezena u "Uradi sam") koju je vrlo lako ukrojiti i postaviti oko svih nepravilnih oblika krova.
Kod naknadnog i neplaniranog provlačenja instalacije zamena jednog polja lamperije je jednostavna i brza.

Bojan Bakic:
Taj adriatic sam hteo kupiti ali je vlasnik odustao od prodaje nazalost :-((( Savrsen brodic

MiletaStamat:
https://www.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/Sportska-plovila/Gliser-54092131-oglas.htm?filter_id=116457378

Bojane a da pogledaš ovaj gliser,  Vlasnik je Ratko iz Galije Nautike sa Ade.
Jeste gliser, dimenzije su u okviru toga što tražiš, iako je gliser, verujem da se njime može lepo ploviti nekim manjim brzinama.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju