NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Kupujem plasticni camac sa kabinom
Bojan Bakic:
Gledao i camac je fenomenalan stanje korita kao da je juce napravljen nov jedina mana mu je sto pozadi na krmi onaj deo gde je ograda je jako plitak bukvalno ispod kolena i sutra zbog deteta mi nije nikako sigurno a mislim da onaj camac moze jako lepo da plovi sa dosta slabijim motorom od onoga na njemu.Jos se lomim oko tog brodica :-)))
STG:
Mini ograda i resen problem, naravno pod uslovom da sve ostalo ispunjava vase kriterijume...
MiletaStamat:
Mislim da je ispod toga poda bio motor i da je moguće pod spustiti još malo niže, tako da bi sigurnost bila bolja. Tako je kod mene u Krančiju, samo što je umesto poda ležaj za sedenje i sunčanje. Uz male prepravke pod se verovatno može spustiti niže, bar kod mene može. Dobar brodić, treba to pregledati uživo.
Bakara:
Bas sam hteo to da napisem. Razmotri i tu opciju, ako je vec kvalitetno plovilo thumbup
vepar:
Hteo bih i ja da dam jednu sugestiju. Bilo koji brod koji nema tvrdi krov sa izolacijom iznad kokpita otpada u mom izboru. Jednostavno suvise je toplo ispod platna ili neke druge tendice. Desavalo se da sa mnogo vecih i komfornijih brodova pobegnemo kod mene zbog vrucine. A ako nema tvrdi krov onda nema ni cirade i komarnike oko kokpita pa se taj prostor ne moze koristiti ni uvece. To su brodovi za neke druge uslove koriscenja...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju