NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Kupujem plasticni camac sa kabinom
Bojan Bakic:
Sve se slazem sto si napisao.A vanbrodske motore volim posto sam ih doktorirao i sve servisiraonsam kao i na camcu sredjivanje korita i slicnih stvari.A svi gore navedeni brodici su jako ozbiljni i mislim da je jako komplikovano i skupo doterivati do za srbiju,zato i jurim nesto ovde posto je dosta jednostavnije,dok za uvoz onih gore ima samo da stradaju zivci i novci.
flashnbgd:
Koliko sam razumo raspon dimenzije su od 24-27 fita ako sam dobro skapirao?
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
zveki66:
--- Citat: Bojan Bakic 12, 01, 2019, 23:33:56 posle podne ---Upravu si ovaj poslednji je pun pogodak i odlicno je opremljen ali kako to dovuci i zavrsiti logistiku oko svega a da na kraju ne ispadne skuplje nego ovde da se nadje.
--- Kraj citata ---
Tesko Bojane da takav sa takvom opremom ima ovde da se nadje....a i ako ima kosta Boga oca tako da mislim da bi sa tom cenom tamo koja uvek moze da se koriguje + logisitka opet prosao jeftinije nego ovde.
Bojan Bakic:
Oprema mi nije toliko bitan faktor koliko korito i funkcionalnost broda.Svaki od njih ima toalet,kuhinju i tus sto je meni dosta a sonar i ostale stvari imam vec.Naravno svaka stvar koja je na brodu je veliki plus.Ako znate nekoga ko se bavi dovozenjem camaca i ko je pouzdan dajte neki kontakt pa da se dogovaram pa da pijemo pivo ma camcu do maja :-)))
broker975fx:
Meni ovaj windi sto prodaje kolega sa foruma izgleda vise nego pristojno uz ok cenu
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju