E, ovako treba... > Plovila
Novi čamac- CRANCHI HOLIDAY
Zoran T:
Na ovako nesto + spojler
Bakara:
--- Citat: zveki66 23, 10, 2018, 12:41:45 posle podne ---Urose ali taj camac vec ima zadnju platformu fabricku, projektovanu i sracunatu da ne dodje do potapanja kod glisiranja jer je camac pokretao motor
Volvo penta 5.0. Zasto bi se sada skidala ta platforma i radio proracun za neku drugu nije mi jasno. Ko moze bolje da napravi proracun nego sam proizvodjac.
Ako se nije potapala pri glisiranju sa Volvo motorom tesko da ce da se potopi ako se na nju okaci motor od 10-20ksks.
--- Kraj citata ---
Ako je tako, onda nista, ja sam razumeo da tek treba da se montira neka platforma no125
steps:
Da povedem diskusiju u pravom smeru. Na Miletinom camcu je izvadjen Volvo motor i Z noga i zatvorena rupa. Mislim da je u planu izrada-prerada-montaza nosaca za vanbrodski motor. Na poslednjoj slici je model camca sa cini mi se fabrickom krmenom daskom i kadicom za montiranje vanbrodskog motora ( na netu sam video par camca sa tom opcijom, pa verujem da su se fabricki pravili).
Mislim da je Zvekija zbunila zadnja platforma koja je montazna za silazak u vodu, tusiranje itd....
Elem, svratio sam danas do Milete na "razgledanje" novog broda.... Utisci su pozitivni, iako nisam bas neki iskusni nauticar, ali je camac lep, prava mera za dvoje ljudi i zivot na vodi od nekoliko dana. Svidja mi se sto nema puno stvari koje moraju da se zamene ili poprave, vecina se moze koristiti uz jedno dobro "pranje"....
Najbitnija stvar je da se camac svidja Natasi, Miletinoj supruzi, a njega necemo vidjati preko dana na forume, jel ce po ceo dan biti oko camca, samo ce uvece kaciti slike projekata.....
Jedva cekam prolece, spustanje camca i probe motora..... 114
DuleN:
--- Citat: steps 23, 10, 2018, 14:18:25 posle podne ---Najbitnija stvar je da se camac svidja Natasi, Miletinoj supruzi....
--- Kraj citata ---
Upravo to je naj vaznije !!! Ja se za moga druga Miletu radujem celim srcem i nadam se da je ovo plovilo to sto je trazio i sto ce ga zadovoljiti u nekom sledecem periodu od par godina, a onda, razume se idemo na 10-11 m duzine ha
Inace, sve sto sam napisao na ovoj temi i sto cu napisati, molim da niko ne shvata kao savete, vec iskljucivo kao neke ideje, koje ce mom drugu Mileti pomoci da nadje pravi nacin da od ovog plovila napravi bas ono sto mu treba....
steps:
Upravo to je naj vaznije !!! Ja se za moga druga Miletu radujem celim srcem i nadam se da je ovo plovilo to sto je trazio i sto ce ga zadovoljiti u nekom sledecem periodu od par godina, a onda, razume se idemo na 10-11 m duzine ha
Inace, sve sto sam napisao na ovoj temi i sto cu napisati, molim da niko ne shvata kao savete, vec iskljucivo kao neke ideje, koje ce mom drugu Mileti pomoci da nadje pravi nacin da od ovog plovila napravi bas ono sto mu treba....
[/quote]
I ja sam pomislio da ce se smiriti jedno 2-3 sezone, pa onda ponovo, nego nisam smeo da kazem pred Natasom hi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju