E, ovako treba... > Plovila

Novi čamac- CRANCHI HOLIDAY

<< < (7/55) > >>

Bakara:
@DuleN
Mislim da je ovo dosta veci i mnogo masivniji camac od Markovog glisera, po netu se mogu naci razliciti podaci o tezini, ali je sigurno da ima minimum 900kg, i lepu sirinu od skoro 2.5m. Prvo sam i ja mislio da je 40hp dovoljno, a sad sve vise mislim da ni 60 i kusur ne bi bilo dovoljno da izglisira.

U svakom slucaju, odlicno je sto Mileta ima opciju da proba tvoju Yamahu, i motore od nas koji smo uglavnom zajedno na vodi, pa moze da testira razlicite varijante kad dodje vreme za to  thumbup

DuleN:

--- Citat: zveki66  23, 10, 2018, 09:29:58 pre podne ---Ovaj camac ima fabricki odradjenu zadnju platformu tako da nema potrebe seci zadnju plocu, tj. zrcalo.

--- Kraj citata ---
U razgovoru s Miletom sam razumeo da je sa camca skinut brodski motor i da nema zrcalo za kacenje vanbrodskog, to jest ima dodatno napravljeno ali nije montirano. Ako sam pogresno razumeo Miletu, izvinjavam se !

@Bakara
Ja ne znam kako ce ici sa Yamahom 40, ali ako zeli da je proba ili koristi - stoji mu na raspolaganju. A Markov camac je dalekoooo masivniji nego sto izgleda. Ja odavno nisam video plovilo sa tako debelom plastikom, kao kod njega. To je radjeno pre Hrista, pa se nije stedelo na materijalu....

Bakara:

--- Citat: DuleN  23, 10, 2018, 09:46:02 pre podne ---... A Markov camac je dalekoooo masivniji nego sto izgleda. Ja odavno nisam video plovilo sa tako debelom plastikom, kao kod njega. To je radjeno pre Hrista, pa se nije stedelo na materijalu....

--- Kraj citata ---
Cekaj, jel ta tezina sa Markom ili bez njega?  sajkaca

Zezam se, ocigledno da su i jedan i drugi camac masivni, meni Markov gliser nije delovao tako pa sam zato posumnjao da ce 40hp da izglisira Miletin.

DuleN:

--- Citat: Bakara  23, 10, 2018, 09:55:59 pre podne ---Cekaj, jel ta tezina sa Markom ili bez njega?  sajkaca

--- Kraj citata ---
Sa Markom je vodena linija 3 cm na gore  k5
Sto se glisiranja tice, n ja ne znam kako ce se ponasati sa 40 konja.
Ako je Mileta voljan da se bakce sa montazom motora i upravljanja, mozda ce nekada i saznati  thumbup

zveki66:

--- Citat: DuleN  23, 10, 2018, 09:46:02 pre podne ---
--- Citat: zveki66  23, 10, 2018, 09:29:58 pre podne ---Ovaj camac ima fabricki odradjenu zadnju platformu tako da nema potrebe seci zadnju plocu, tj. zrcalo.

--- Kraj citata ---
U razgovoru s Miletom sam razumeo da je sa camca skinut brodski motor i da nema zrcalo za kacenje vanbrodskog, to jest ima dodatno napravljeno ali nije montirano. Ako sam pogresno razumeo Miletu, izvinjavam se !

--- Kraj citata ---
Dule, dobro si razumeo Miletu, bio je brodski za Z nogom koji je izbacen, ima nesto napravljeno od gvozdja za kacenje sto ce Mileta mozda montirati mozda ne. Hteo sam samo da kazem da camac ima fabricki odradjenu platformu i da nije moguce usecanje zrcala da bi se kacio motor. Na linku koji je Zox postavio se najbolje vidi kako izgleda zadnji deo camca.
https://www.boatshop24.com/de/cranchi-holiday-21/Motorboot/1243967

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju